13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Calendarul anului la Prima TV

Din septembrie, Prima TV aduce în premieră publicului din România un format de succes internaţional. „Calendarul anului“ este numele reality show-ului care va fi prezentat de Virgil Ianţu, în care reprezentanţi ai diverselor bresle vor crea cel mai îndrăzneţ calendar al anului, cu scop caritabil. În etapa finală, cel mai votat calendar va fi editat şi pus în vânzare. Câştigul rezultat va fi donat cauzei pentru care reprezentanţii breslei şi-au învins inhibiţiile şi s-au expus în ipostaze neconvenţionale. Cât de dificilă este această experienţă inedită pentru nişte oameni obişnuiţi, veţi putea vedea în „Calendarul anului“. Personajele principale ale emisiunii, gospodine sau femei de carieră, pompieri sau ingineri, doctori sau contabili, toţi vor încerca să treacă peste reţineri şi complexe pentru o cauză nobilă, pozând în ipostaze îndrăzneţe. În ajutorul lor vor veni fotografi şi stilişti celebri, alături de specialişti în make-up, care îi vor ajuta pe concurenţi să se dezbare de prejudecăţi pentru aproapele lor. Gazda emisiunii, Virgil Ianţu, le va afla poveştile de viaţă, îi va susţine în momentele dificile, le va spune o vorbă bună şi îi va ajuta să treacă peste toate obstacolele, pentru a obţine fotografii câştigătoare. Fiecare calendar va fi realizat doar cu pozele unei echipe. Un juriu format din profesionişti va puncta cele mai reuşite fotografii, iar telespectatorii vor putea să voteze echipa preferată. Câştigătoarea va fi desemnată de juriu şi de votul telespectatorilor. Calendarul realizat cu fotografiile acesteia va fi tipărit şi comercializat. Din septembrie, urmăriţi şi votaţi „Calendarul anului“, numai la Prima TV.

Mirela MARINESCU

Victor Newman vine la „Happy Hour“

Românii îl cunosc din celebrul şi longevivul serial „Tânăr şi neliniştit“, în care de 28 de ani dă viaţă personajului Victor Newman. Fanii îl urmăresc la ProTV de ani de zile, iar în această toamnă vor avea ocazia să-l vadă pe actorul Eric Braeden în direct, chiar în platoul emisiunii „Happy Hour“. Celebrul actor a acceptat invitaţia echipei show-ului de la ProTV de a veni pentru prima dată în România şi de a poposi pe Happylica pentru a răspunde întrebărilor lui Măruţă şi ale telespectatorilor.

În prima ediţie „Happy Hour“ din toamnă, iubitorii serialului „Tânăr şi neliniştit“ au ocazia să se întâlnească cu îndrăgitul Victor Newman, să afle informaţii în premieră despre unul dintre cele mai longevive seriale din lume, să descopere secretele unui astfel de proiect şi ale vieţii din culise. Şi pentru că o astfel de premieră este motiv de sărbătoare, echipa „Happy Hour“ promite să pregătească nenumărate surprize pentru telespectatorii săi şi, mai ales, pentru fanii lui Victor Newman.

Actorul de origine germană a devenit cunoscut în toată lumea odată cu serialul „Tânăr şi neliniştit“, care i-a adus de-a lungul anilor un premiu Emmy pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune, în 1998, dar şi numeroase nominalizări pentru performanţele sale actoriceşti.

Mirela MARINESCU

Andreea Crepcia cântă cu Sistem

După ce a reuşit să cucerească o ţară întreagă cu prestaţia de la Megastar, Andreea Crepcia şi-a continuat drumul în muzica autohtonă. În concertele susţinute la Craiova, Târgu Jiu, Constanţa, Baia Mare, trupa Sistem a ales să o aibă alături pe tânăra canditată la titlul de star, aceasta devenind în scurt timp solistă. „Băieţii m-au sunat să-mi propună să cânt alături de ei. Eu mă aşteptam să fie vorba doar de o melodie, dar s-a dovedit o colaborare pe termen lung. Primul meu concert alături de Sistem a fost la Târgu Jiu. Mi-a plăcut foarte mult, pentru că am simţit publicul alături de noi. Fanii m-au recunoscut de la Megastar şi m-au făcut să mă simt bine. Este incredibil să simţi că te iubeşte lumea şi că-ţi transmite acest lucru. Scena mă împlineşte cel mai mult. Nu mă văd făcând altceva!“, a mărturisit Andreea.

Mirela MARINESCU

Gabi Jugaru le-a dat lecţii de table turcilor

După un sezon plin de farse care mai de care mai amuzante, Gabi Jugaru, realizatorul emisiunii „Jugaru Shukaru“ de la ProTV, şi-a pus scenariile diabolice în cui şi s-a pregătit pentru o binemeritată vacanţă. Destinaţia? „Am fost în Turcia, la Belek, la 50 de kilometri de Antalya, unde am stat zece nopţi“, a spus farsorul de la ProTV. „Dar cum eu nu pot sta locului atâta timp, în aceeaşi staţiune, am închiriat o maşină cu care m-am plimbat în fiecare zi prin câte un loc interesant“, a mai spus Gabi.

La capitolul întâmplări amuzante, prezentatorul emisiunii „Jugaru Shukaru“ îşi aminteşte că în această vacanţă a ajuns să dea lecţii de table localnicilor. „Am intrat într-un magazin să-mi cumpăr table“, povesteşte Jugaru, „şi ca să fiu sigur că-s în regulă, am ieşit în faţa magazinului cu un prieten de-al meu, am cerut trei scaune, pe unul am întins cutia de table… şi dă-i la joc, noaptea, pe la 10-11! S-au adunat toţi turcii de la magazinele din zonă să se uite cum joacă doi români nebuni table pe bulevard şi, preţ de vreo oră, au furat ponturi de la noi şi ne-au servit cu ceai, apă rece şi rahat turcesc!“, a povestit vedeta.

Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU