17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBătaie între romi, la Râmnicu Vâlcea

Bătaie între romi, la Râmnicu Vâlcea

Mai mulţi tineri de etnie romă s-au bătut, în noaptea de joi spre vineri, în faţa unei societăţi comerciale de pe strada Morilor, din municipiul Râmnicu Vâlcea.
Scandalul a izbucnit în jurul orei 1.30. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei, care au fost întâmpinate de un grup format din mai mulţi cetăţeni de etnie romă.
Aceştia au declarat că doi tineri, Ion E., de 23 de ani, şi Daniel E., de 25 de ani, au fost loviţi cu bâte de baseball de doi bărbaţi care locuiesc în incinta societăţii comerciale. Ei au suferit, în urma loviturilor, leziuni minore la cap şi nu au avut nevoie de internare.
Cei doi tineri sunt din municipiu şi au spus că au fost bătuţi de Anghel I. şi Răzvan I. Aceştia au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru verificări, unde au spus că, de fapt, ei au fost agresaţi.
„Deocamdată, nu se cunoaşte din cauza cui a izbucnit conflictul şi cine e de vină, pentru că ambele tabere se acuză reciproc. Persoanele în cauză au fost îndrumate să depună o cerere scrisă la poliţie şi să solicite eliberarea de certificate medico-legale. Cercetările continuă în acest caz pentru a clarifica situaţia de fapt“, a declarat Loredana Sandu, agent de poliţie. La faţa locului au mai fost identificate şi ridicate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor, un cuţit, o bâtă de baseball şi o coadă de mătură din lemn.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU