19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA intrat cu maşina în stâlp

A intrat cu maşina în stâlp

Un conducător auto nu a adaptat duminică seară, la ieşire din Drobeta Turnu Severin, viteza într-o curbă şi s-a ciocnit cu un stâlp de înaltă tensiune.

Şoferul autoturismului Matiz a ignorat viteza cu care conducea, dar şi curba, iar după ce a pierdut controlul volanului, a mers mai bine de zece metri deasupra unui şant, oprindu-se într-un stâlp.

În urma impactului, cele patru persoane din maşină, printre care şi o fetiţă de doi ani, au fost rănite grav şi au fost scoase din maşină de alţi participanţi la trafic. La locul accidentului au sosit patru ambulanţe, care au transportat victimele la Secţia de urgenţă a Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin. „Am intervenit la locul accidentului cu patru ambulanţe şi am preluat patru victime, printre care şi o fetiţă de doi ani. Cel mai grav rănit a fost şoferul, care prezenta mai multe lovituri la cap“, a spus Amina Nicolicea, medic pe ambulanţă.

În locul cu pricina s-au produs mai multe accidente de acest fel, stâlpul de înaltă tensiune fiind înlocuit de trei ori până acum.

„Pe 10 august, la ora 20.30, Liviu C., de 41 de ani, din comuna Vlădaia, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism Matiz, pe DN 6, pe raza localităţii Şimian, nu a redus viteza într-o curbă deosebit de periculoasă şi a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de reţea electrică, situat în afara părţii carosabile. În urma impactului au fost rănite patru persoane, printre care şi o fetiţă de doi ani. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei“, a spus Carin Sică, purtătoarea de cuvânt a IPJ Mehedinţi.

Cele patru persoane au rămas internate, iar poliţia a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII