22.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMitică Dragomir, candidat PD-L în Olt

Mitică Dragomir, candidat PD-L în Olt

Deputatul Dumitru Dragomir a anunţat ieri că a demisionat din PRM, pentru a se alătura PD-L, formaţiune din partea căreia va candida la alegerile parlamentare într-un colegiu din Olt sau din Moldova. „Mi-aleg un colegiu din ţară. Vreau să mă mut cu familia în Moldova şi bătrâneţile să le petrec acolo. Sau am altă propunere: în judeţul Olt, unde cred că iau peste 70%, indiferent cu cine concurez“, a declarat Dumitru Dragomir pentru NewsIn.

Fostul deputat PRM a precizat că nu l-a informat asupra deciziei sale pe preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, despre care a spus că „n-a binevoit să stea de vorbă cu mine de aproape un an“. Dumitru Dragomir a menţionat că, săptămâna viitoare, va avea răspunsul final în privinţa colegiului unde va candida. „Sondajele arată ce arată despre PRM şi eu am afinitate vizavi de şefii PD-L, dar şi de partid, pentru că este puternic“, a motivat Dragomir demisia din PRM şi înscrierea în rândul democrat-liberalilor. El nu a vrut să precizeze cu cine şi-a negociat venirea în tabăra democrat-liberalilor.

Dumitru Dragomir, ales în 2004 deputat PRM în circumscripţia Vâlcea, nu este singurul parlamentar peremist care a părăsit formaţiunea condusă de Corneliu Vadim Tudor. De la începutul legislaturii, PRM a pierdut 30 de parlamentari, 25 dintre deputaţi şi cinci senatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU