6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbatul care a atacat o vânzătoare cu un ciocan, identificat

Bărbatul care a atacat o vânzătoare cu un ciocan, identificat

Bărbatul care a atacat-o pe vânzătoarea unui magazin din Târgu Jiu a fost identificat de poliţiştii gorjeni. După ce au analizat datele culese din teren, anchetatorii au stabilit că autorul tâlhăriei comise pe 28 iunie 2008, la magazinul COMETAL, este Ion Văleanu, de 39 de ani, din comuna gorjeană Stejari. Cel căutat de poliţia din toată ţara este recidivist, fiind condamnat pentru omor calificat. Tribunalul Gorj a dispus recent arestarea preventivă a acestuia, în lipsă, pe o perioadă de 30 de zile de la data încarcerării, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

La sfârşitul lunii iunie, Ion Văleanu a atacat-o pe vânzătoarea Larisa Diaconescu, de 26 de ani, căreia i-a aplicat câteva lovituri de ciocan în cap, după care a sustras din magazin 200 de lei. Femeia a fost găsită în stare de inconştienţă pe podeaua magazinului, fiind internată ulterior la Spitalul din Târgu Jiu, pentru îngrijiri. Cu toate că unitatea unde s-a petrecut incidentul nu era dotată cu un sistem de supraveghere video, poliţia a reuşit să realizeze portretul-robot al agresorului, din declaraţiile date de victimă.

Pe 10 iulie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, l-au dat în urmărire generală pe Ion Văleanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII