24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrins cu revolverul la vânzare

Prins cu revolverul la vânzare

Poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi ai Detaşamentului de Intervenţie al IJPF Mehedinţi au prins în flagrant un cetăţean din localitatea Şimian, în timp ce încerca să vândă un revolver, fără a poseda permis de portarmă.
Poliţiştii de frontieră l-au depistat la intrarea în localitatea Şimian pe Viorel D., de 30 de ani, din Şimian, judeţul Mehedinţi, în timp ce încerca să vândă un revolver contra sumei de 500 de euro. La vederea poliţiştilor, bărbatul a încercat să fugă, fiind nevoie de intervenţia luptătorilor din detaşamentul de intervenţie pentru reţinerea acestuia.
La percheziţia corporală, poliţiştii au găsit un revolver, de calibrul 32 mm, funcţional, pe care l-au confiscat. Revolverul urmează să fie supus expertizei criminalistice.
„Poliţiştii de frontieră severineni au obţinut date şi informaţii că în zona de competenţă a sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin, în localitatea Şimian, un mehedinţean oferă spre vânzare armament în stare de funcţionare. La sfârşitul săptămânii trecute, ofiţeri din cadrul Biroului CIT şi poliţişti de frontieră din Detaşamentul de Intervenţie au organizat o acţiune privind combaterea traficului de armament şi muniţie“, a declarat Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. Dacă va fi găsit vinovat, Viorel D. riscă o pedeapsă cu închisoarea, cuprinsă între doi şi opt ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU