14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPromisiuni deşarte

Promisiuni deşarte


Cetăţenii de pe strada Cerna din municipiul Târgu Jiu spun că au avut parte numai de promisiuni de la primărie, problemele lor rămânând tot nerezolvate.

 

Promisiunile sunt numai bune înainte de o campanie electorală. Pe principiul acesta au mers şi reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu când le-au promis cetăţenilor care au luat parte la prima întâlnire din cadrul campaniei GdS „Fii vocea cartierului tău“ că le vor rezolva problemele. În februarie, cei de la primărie le-au promis locatarilor din cadrul Asociaţiei nr. 62 că în 40 de zile vor asfalta aleile, vor ridica autoturismele parcate necorespunzător şi vor îngriji spaţiile verzi. Oamenii spun însă că nu toate aleile au fost asfaltate: „Pe unele locuri au pus asfalt, pe altele nu. Arată foarte rău“. Unii cetăţeni din zonă ne-au mărturisit că, în ceea ce priveşte maşinile parcate în staţia de taxi şi care au lipite afişe de vânzare, nu a fost luată nici o măsură: „Au venit cei de la Poliţia Comunitară şi au lipit pe ele afişe pe care scria că este interzisă expunerea spre vânzare, dar nu le ridică. Tot aici stau“, a spus o locatară.

 

Garduri vii neîngrijite

 

Alt cetăţean dintr-un bloc de pe strada Cerna a spus că, în ciuda faptului că reprezentanţii primăriei au promis că vor tunde gardul viu, nu au făcut-o: „Au venit într-o zi şi au tuns gardul viu doar pe strada care duce spre Piaţa Mare, iar pe cel dintre blocuri l-au lăsat pădure. Am zis să aşteptăm să treacă 40 de zile, poate vor veni. Au trecut mult mai multe şi gardul tot aşa arată“, a spus un bărbat. Altă nemulţumire a oamenilor este aceea că nisipul pentru locul de joacă nu a fost adus nici până-n ziua de azi: „Am tot aşteptat să vină cu maşina cu nisip şi cu mobilierul cel nou pentru locul de joacă. Nu au mai venit“.

Reprezentanţii primăriei susţin însă că lucrurile stau altfel. „Acum se lucrează la gardurile din strada Olari. Probabil sâmbătă (astăzi – nr.) sau luni se va lucra şi la cele din Cerna. A fost Toma Şărămăt la faţa locului şi a spus că asfaltarea s-a făcut deja. Cât despre locurile de joacă, vă pot spune că avem mobilier şi lucrăm deja la amplasarea lui. Dacă sunt alte probleme în zona străzii Cerna, le vom remedia“, a spus Ramona Evulescu, purtătoarea de cuvânt a Primăriei Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS