15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDosar penal pentru fals în declaraţii

Dosar penal pentru fals în declaraţii

Filip Sărdaru, craioveanul care şi-a recuperat permisul de conducere pe motiv că pleacă din ţară la câteva zile după ce a fost depistat de radar conducând cu 175 km/h, a fost identificat marţi în trafic de poliţiştii rutieri craioveni, motiv pentru care s-au întocmit pe numele său acte premergătoare începerii urmăririi penale.

Pe 17 iunie, Filip Sărdaru, de 35 de ani, a fost depistat de un echipaj al Poliţiei Rutiere conducând cu viteză peste limita legală în localitate, pe drumul Craiova – Filiaşi. Bărbatul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, fiind necesară urmărirea sa. I s-a reţinut permisul de conducere şi a fost amendat.

Ulterior, craiovenul s-a prezentat în audienţă la şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Craiova cu o declaraţie notarială şi a solicitat să i se înapoieze permisul eliberat de autorităţile canadiene. A motivat că urma să plece din ţară şi a declarat pe propria răspundere că nu va conduce autoturisme pe drumurile publice din România pe perioada suspendării. Cu toate acestea, Filip Sărdaru a fost identificat marţi în trafic, la volanul unui Mercedes, pe strada Bujorului din municipiu. Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj, craioveanul este acum cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de fals în declaraţii şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere reţinut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII