20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr de 19 ani, înecat în Dunăre

Tânăr de 19 ani, înecat în Dunăre

Într-o porţiune în care sunt interzise înotul şi plaja, Dunărea face victimă după victimă, iar autorităţile din Drobeta Turnu Severin se încăpăţânează să nu pună în aplicare legea. După ce, în urmă cu două săptămâni, un băiat de 23 de ani a fost înghiţit de apă, joi seară, un elev de clasa a XII-a, de 19 ani, şi-a găsit sfârşitul în aceeaşi zonă. Acesta ieşise de la examenul de bacalaureat şi a mers să se răcorească puţin. A intrat în apă să se scalde, deşi nu ştia să înoate, şi nu a mai ieşit.

Pompierii au încercat zadarnic să scoată trupul tânărului la suprafaţă.

„Peste noapte este periculos şi pentru noi să continuăm căutările. Nu ştiu de ce autorităţile nu intervin, mai ales că nu este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva. Acum două săptămâni s-a mai înecat un băiat, tot în acest loc. Scafandri nu avem, motiv pentru care şi căutările noastre vor fi îngreunate“, a spus Claudiu Balaure, căpitan în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“.

Nici un reprezentat al Primăriei Drobeta Turnu Severin nu
s-a interesat de băiatul înecat joi seară, iar primarul oraşului, Constantin Gherghe, a refuzat să facă orice comentariu cu privire la acuzele aduse de poliţie şi pompieri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU