9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎn urgenţă, cu dinţii rupţi

În urgenţă, cu dinţii rupţi

Un bărbat a ajuns la spital cu dinţii rupţi şi altul este cercetat penal în urma unui scandal izbucnit ieri, într-un bar din Craiova.

 

Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona Bigul Nou din cartierul Craioviţa Nouă a observat ieri-dimineaţă, în jurul orei 5.00, doi bărbaţi care ieşeau în fugă dintr-un bar, unul dintre ei având în mână o bâtă. Jandarmii au intervenit şi i-au oprit pe Constantin F., de 23 de ani, din comuna Terpeziţa, şi pe Irinel P., de 22 de ani, din Dăbuleni, întrebându-l pe primul dintre aceştia despre bâta pe care o avea asupra sa. Tânărul a explicat că s-a apărat de alt bărbat care, împreună cu alţi doi prieteni, îl ameninţase cu un cuţit.

Jandamii s-a deplasat împreună cu cei doi fugari la localul cu pricina, unde l-au descoperit pe Florian G., care fusese lovit de mai multe ori în cap şi în faţă. Având în vedere starea în care se afla acesta, jandarmii au solicitat prin telefonul de urgenţă 112 să se deplaseze o ambulanţă la faţa locului, care, după acordarea primelor îngrijiri medicale, a transportat victima la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Craiova.

Din primele cercetări s-a stabilit că scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool, ajungându-se repede la înjurături şi ameninţări verbale. Constantin F. şi-a pus ameninţările în practică, folosindu-se de bâtă, însă cuţitul cu care acesta susţine că a fost ameninţat nu a fost găsit. Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă.

Florian G. a fost externat din spital ieri, urmând să se prezinte la Institutul de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal. „Actele premergătoare vor fi înaintate organelor competente pentru soluţionare. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face încadrarea juridică a faptei“, a declarat locotenent Ion Ţapu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII