12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalUn bărbat a încercat să-şi taie penisul

Un bărbat a încercat să-şi taie penisul

Un bărbat beat criţă a încercat să îşi taie penisul, după ce a făcut scandal într-un loc public din Balş, apoi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean din Slatina.

Vergică Mihalache, un împătimit al alcoolului, a fost dus miercuri seară, în jurul orei 22.00, la spital, cu o ambulanţă şi însoţit de poliţişti, după ce a încercat să se sinucidă, provocându-şi răni la mâna dreaptă şi în zona organelor genitale.

Întrucât bărbatul s-a dovedit agresiv, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, care l-au imobilizat cu ajutorul unor cătuşe şi l-au dus la spital. „În jurul orei 22.10, a fost adus de poliţişti un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a făcut scandal şi a devenit violent într-un loc public. Pacientul prezenta o plagă contuză la un deget de la mâna dreaptă. De asemenea, se pare că ar fi vrut să îşi taie şi organul sexual masculin, însă nu a reuşit.

La UPU a primit îngrijirile medicale de urgenţă, după care am decis să îl transferăm, însoţit de organele de poliţie, la Psihiatrie, pentru a fi sedat“, a spus doctorul Cornel Fulga, medicul de gardă de la UPU.

După ce a primit îngrijirile medicale necesare, scandalagiul a ajuns la Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean. Aici, cadrele medicale şi agentul de pază au dat dovadă de un comportament îndoielnic.

Medicul, asistenta şi agentul de pază au fost la un pas de a se lua la bătaie cu jurnaliştii. Aceştia s-au năpustit asupra camerelor de filmat şi a aparatelor de fotografiat şi au început să împingă reprezentanţii presei, strigând: „Afară, daţi-i afară!“, „Spargeţi-le, mă, camera!“.

Agentul de pază, angajat al firmei Ticoni, a stins toate luminile din holul unităţii medicale, pentru a nu fi filmat. A ieşit din instituţie, a venit la poartă, a închis-o şi a încuiat-o, nedumerind o asistentă: „Aprinde lumina, de ce ai stins-o, că aici e spital. Ai încuiat şi uşa, tu nu eşti normal!“.

În ceea ce îl priveşte pe Vergică Mihalache, acesta se află în afara oricărui pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU