17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Clopot de 300 de kilograme, furat din turnul bisericii

Preotul Peter Bottyan, din localitatea ungară Kehidakustany, a rămas mut de uimire când a constatat că cineva furase clopotul de peste 300 kg din turnul bisericii. După cum informează Krone.at, poliţiştii încearcă acum să afle cum a fost posibil ca hoţii să fi luat şi să fi transportat clopotul de 300 de kilograme, fără ca nimeni să fi observat. „Nu putem să înţelegem ce s-a întâmplat. Clopotul este atârnat la o înălţime de 23 de metri. E nevoie de o macara sau de o mulţime de bărbaţi vânjoşi pentru a-l scoate de acolo“, a declarat preotul. „Nimeni nu a auzit sau văzut ceva. Şi nici nu avem indicii care să demonstreze că cineva s-a aflat de curând cu o macara în această zonă. Este un mister cum s-a întâmplat aşa ceva“, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei. Oamenii legii şi-au îndreptat atenţia asupra comerciaţilor de fier vechi, pentru că suspectează că hoţii au furat clopotul pentru a-l vinde .

Ceainic din cenuşa tatălui

Pentru a nu uita niciodată de clipele petrecute zilnic la o cană de ceai alături de familia sa, un galez s-a folosit de cenuşa tatălui său pentru a realiza un ceainic deosebită. La zece ani de la moartea părintelui său, galezul John Lowndes se declară extrem de fericit că poate să bea din nou ceaiul alături de tatăl său. „Cred că m-ar înţelege de ce am făcut asta. Singurul lucru care ar fi fost mai convenabil ar fi fost un pahar de bere“, a spus galezul.

Înainte de decesul tatălui său, în 1998, cei doi obişnuiau să bea în fiecare zi o ceaşcă de ceai, discutând despre Dumnezeu şi lume. „Aceste clipe alături de tata erau deosebite şi le-am simţit foarte mult lipsa de când a murit“, a povestit John.

Kylie Minogue şi Olivier Martinez, din nou împreună

În ciuda faptului că au dezminţit zvonurile privind o posibilă împăcare, Kylie Minogue şi Olivier Martinez au fost surprinşi recent în ipostaze tandre. După cum informează Tgcom.it, cei doi amorezi au fost văzuţi într-un restaurant din Paris, părând mai îndrăgostiţi ca niciodată. „Un prieten comun francez i-a dezvăluit lui Kylie că Olivier suspină după ea şi că regretă despărţirea. Două săptămâni mai târziu, actorul şi-a luat inima în dinţi şi a sunat-o, prinzând curaj după câteva pahare. Aceea a fost prima lor conversaţie mai intimă de când s-au despărţit. Din acel moment, au început să vorbească mai tot timpul. Şi Olivier i-a spus că este pregătit să se însoare cu ea şi să îşi întemeieze o familie“, a declarat un apropiat al vedetei.

Robbie Williams, sedus şi abandonat

Deşi pe plan profesional se bucură de un succes extraordinar, în viaţa personală, cântăreţul Robbie Williams nu prea are cu ce să se laude. Deşi a făcut tot posibilul ca relaţia sa cu actriţa Ayda Field să funcţioneze, lucrurile nu au ieşit cum şi-a planificat. Din câte se pare, Ayda nu a reuşit să înţeleagă aversiunea solistului faţă de viaţa mondenă din Los Angeles cu excentricităţile sale. „Ayda a fost atrasă de Rob şi de viziunea sa diferită faţă de băieţii din Los Angeles cu care era obişnuită, dar în final acesta a fost motivul pentru care legătura lor s-a sfârşit. El este mult prea diferit. Însă indiferenţa lui Rob faţă de viaţa mondenă din Los Angeles a enervat-o. El era foarte mulţumit să mănânce un hamburger şi să se uite la un DVD, în timp ce Ayda îşi dorea să iasă la petreceri mondene. Asta pentru că este disperată să avanseze în carieră“, a povestit un apropiat al solistului. În cele din urmă, cei doi au decis să se despartă. „Pur şi simplu nu erau pe aceeaşi lungime de undă. Golful, plimbările şi dorinţa de intimitate nu se potriveau cu aspiraţiile unei tinere actriţe de 28 de ani. Acum, Robbie se află la Los Angeles, unde va rămâne toată vara. Speră să se distreze cu fetele de acolo şi, de ce nu, poate chiar să pună bazele unei relaţii serioase“, a mai precizat sursa citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS