11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalReputaţie de beţivan

Reputaţie de beţivan

Preşedintele CJ Mehedinţi, Marius Bălu, a fost ironizat miercuri de consilierii judeţeni în urma a ceea ce s-a întâmplat, în noaptea de luni spre marţi, într-un local de la periferia oraşului Drobeta Turnu Severin. Pentru a fi siguri că Bălu nu conduce şedinţele la fel cum coboară scările restaurantelor, consilierii judeţeni i-au pus fiola. Cel care a avut grijă ca aceasta să ajungă la noul preşedinte al consiliului judeţean a fost desemnat de consilierii PSD chiar prefectul de Mehedinţi, Sevastian Bâzoi, care, de ruşine, şi-a acoperit faţa cu palmele.

Situaţia lui Bălu a stârnit hohote de râs în rândul celor prezenţi. La sfârşitul întâlnirii, când Bălu încerca să convoace o nouă şedinţă pentru astăzi, consilierii judeţeni l-au chestionat asupra locaţiei: „Unde ne întâlnim, domnule preşedinte, la restaurantul OK?“.

Unele posturi centrale de televiziune au difuzat ieri imagini care îl înfăţişează pe Marius Bălu în ipostaze jenante. Ieşind dintr-un restaurant de la periferia oraşului, Bălu abia se mai putea ţine pe picioare, din cauza consumului de băuturi alcoolice. El a refuzat orice declaraţie cu privire la ceea ce s-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi. De asemenea, Bălu a refuzat să comenteze gestul colegilor săi, care i-au pus fiola.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII