22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMoartea jandarmului împuşcat în cap, învăluită în mister

Moartea jandarmului împuşcat în cap, învăluită în mister

OLT. Adrian Burcheci, jandarmul de 33 de ani care s-a împuşcat în cap săptămâna trecută, a luat în mormânt taina morţii sale. Nici familia şi nici anchetatorii nu au vreo bănuială despre motivul pentru care tânărul a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa. Familia susţine că părinţii nu au luat banii proveniţi din nuntă. Acest lucru este confirmat şi de soţia lui Adrian Burcheci, care a spus ieri că toţi banii primiţi ca dar de nuntă le-au revenit lor. Soţia îndoliată a mai afirmat că nunta a fost făcută din banii părinţilor lui Adi.

Părinţii subofiţerului care era angajat ca jandarm au spus că moartea copilului lor va rămâne un mister. „Ne înţelegeam bine şi cu el, şi cu soţia lui. Noi stăm la ţară şi nu i-am deranjat niciodată cu nimic. Am vorbit cu Adi la telefon şi când a fost plecat în concediu, şi după ce
s-a întors, însă nu ne-a dat de înţeles că ar fi supărat. Cât despre faptul că Ie-am fi luat noi banii, nici nu poate fi vorba“, a spus mama lui Adrian.

Soţia lui Adrian Burcheci a spus că nu ştie motivul care l-ar fi împins pe bărbat să facă un asemenea gest după doar două săptămâni de la nuntă. „Ne înţelegeam foarte bine, nu ne-am certat şi, din câte ştiu eu, nu ar fi avut nici un motiv pentru care să se omoare. Zvonurile care circulă prin comuna Optaşi, unde locuiesc socrii mei, sunt neadevărate“, a spus femeia.

Săptămâna trecută, Adrian Marius Burcheci se afla în serviciul de patrulare împreună cu alţi doi colegi ai săi în Pădurea Strehareţi, din Slatina. La un moment dat, el a coborât din maşina Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi s-a îndepărtat de colegi, pe motiv că merge să îşi facă nevoile. A fost găsit mort, zăcând într-o baltă de sânge, după aproximativ o jumătate de oră, de ceilalţi jandarmi care, văzând că Adrian nu se mai întorce la maşină, au plecat în căutarea sa.

Cazul este anchetat de Parchetul Militar Teritorial Bucureşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII