17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCase incendiate de trăsnete

Case incendiate de trăsnete

Două case, una din Vâlcea şi alta din Olt, au luat foc, în noaptea de miercuri spre joi, după ce au fost lovite de trăsnet. În Vâlcea, trăsnetele au incendiat fânarul din gospodăria lui Zamfir C., din Sineşti, şi casa lui Nicolae T., din comuna Amărăşti.

Ambele incendii au fost stinse de angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru“. Incendiul care a cuprins fânarul a fost lichidat într-o oră. Au ars acoperişul fânarului, trei tone de lucernă şi un butoi din lemn.

Casa de la Amărăşti care era construită din chirpici şi bârne din lemn a ars în totalitate, incendiul fiind stins de pompieri după două ore de intervenţie.

Pompierii au mai stins un incendiu izbucnit în mansarda unei case aparţinând lui Florin D. din comuna Vultureşti, judeţul Olt, care a fost lovită de fulger. Şi în acest caz, focul a fost stins după două ore de intervenţie, pompierii reuşind să salveze parterul imobilului şi anexele.

„Am intervenit la stingerea a trei incendii, două pe teritoriul judeţului Vâlcea şi unul în Olt, care au izbucnit din cauza trăsnetelor. În nici unul dintre cazuri nu au fost persoane rănite“, a declarat ofiţerul Compartimentului de Informare şi Relaţii cu Publicul, din cadrul ISU Vâlcea. Valoarea pagubelor produse de cele trei incendii a fost de 85.000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS