23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTăriceanu vrea demisia lui Orban

Tăriceanu vrea demisia lui Orban

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a cerut luni seară conducerilor tuturor organizaţiilor care au obţinut scoruri sub 15% la alegerile locale să-şi dea demisia. Premierul a menţionat că este vorba despre şapte astfel de organizaţii, printre care se numără şi cea din Bucureşti, condusă de Ludovic Orban.
„Nu vizez nici conducerea vreunei organizaţii şi nici nu vreau să las să se creadă că prin aceste decizii o persoană sau alta din interiorul partidului ar avea o poziţie mai bună în perspectiva congresului care va urma al PNL. De aceea, am anunţat astăzi (luni – n.r.) că, la viitorul congres, îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat de preşedinte“, a anunţat Tăriceanu.

„Băi Căline, tu te iei de mine?“

Solicitarea premierului a declanşat o reacţie furibundă din partea lui Ludovic Orban, în cadrul Biroului Permanent Central al PNL.
„Băi Căline, tu te iei de mine? Nu-ţi dai seama ce declanşezi în partid?“, a replicat Orban, potrivit NewsIn. „Cum să-mi dau demisia? Ar însemna să recunosc că sunt responsabil de ceva“, a mai comentat liderul pe Bucureşti. Orban a susţinut că nu poate fi făcut responsabil de rezultatul din Capitală.
„În mai multe situaţii de-a lungul timpului mi s-a solicitat demisia. Răspunsul meu a fost că nu cunosc, deocamdată, această instituţie şi, atâta timp cât mă consider că nu sunt responsabil de anumite rezultate care apar conjuctural într-o situaţie de moment, nu îmi dau demisia“, a explicat ulterior Orban.
De partea ministrului transporturilor se află şi vicepreşedinţii PNL, Crin Antonescu şi Norica Nicolai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII