13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBăieţel accidentat grav la Cârlogani

Băieţel accidentat grav la Cârlogani

OLT. Un băieţel de nouă ani, din satul Cepari, comuna Cârlogani, judeţul Olt, a fost grav rănit într-un accident de circulaţie, petrecut ieri-dimineaţă. Mădălin S. mergea spre şcoala din localitate împreună cu fratele său, Andrei. Pe drum, s-a angajat în traversarea străzii în fugă şi fără să se asigure, spun poliţiştii, fiind accidentat de un autoturism Dacia Logan, cu numărul OT-08-CIB, condus de Claudiu Smedescu, de 25 de ani, din localitate.

În urma impactului, minorul a fost grav rănit. Localnicii spun că, imediat după ce l-a lovit cu maşina, conducătorul auto a oprit, i-a acordat primul ajutor, iar apoi l-a urcat în autoturism şi a pornit cu el spre spital. Băiatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina în comă de gradul I.

Potrivit doctoriţei care se afla de gardă, Ecaterina Buzău, el a fost internat în Secţia anestezie – terapie intensivă pentru tratament şi supraveghere medicală de specialitate. „Copilul a suferit un politraumatism prin accident rutier. Râmâne internat în Secţia ATI pentru continuarea tratamentului“, a spus doctoriţa Buzău. Ulterior, la insistenţele părinţilor săi, minorul a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

„A vrut să treacă, dar a văzut maşina şi s-a întors“

 

Andrei, fratele lui Mădălin, este şocat de cele întâmplate, mai ales că accidentul s-a petrecut sub ochii lui. El povesteşte că fratele său a vrut să traverseze strada, a făcut câţiva paşi, dar a văzut maşina şi s-a întors, moment în care a fost lovit de autoturism. „A vrut să treacă pe partea cealaltă a drumului, a văzut maşina şi s-a întors. Atunci a fost lovit şi a căzut“, a povestit Andrei. În urma accidentului, la faţa locului a ajuns imediat poliţia. Oamenii legii au împrejmuit zona în care s-a produs evenimentul şi i-au aşteptat pe colegii lor de la Poliţia Rutieră, pentru cercetări. „În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, testul cu aparatul etilotest fiind negativ“, a declarat poliţistul Cristi Rădoi, din cadrul Poliţiei Rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS