28.6 C
Craiova
marți, 18 iunie, 2024

Scurte ştiri

Norio Morikawa – record de apariţii la TV

Un prezentator japonez a reuşit să îşi doboare recordul mondial de apariţii live pe micul ecran. După cum informează Haisentito.it, Norio Morikawa a apărut în direct pe micul ecran 22 de ore şi 15 minute într-o singură săptămână. El şi-a depăşit astfel performanţa precedentă stabilită în noiembrie 2006, când acesta a apărut „pe sticlă“ 21 de ore şi 42 de minute. De altfel, Morikawa e o vedetă în Japonia, el având mari şanse să devină cunoscut la nivel mondial graţie recordurilor sale repetate.

Dependent de tutun la patru ani

Un copil de patru ani din Taďwan a fost internat într-un centru de dezintoxicare deoarece devenise dependent de ţigări. După cum informează site-ul Yahoo!News, copilul şi fratele acestuia de nouă ani au fost surprinşi în mai multe rânduri de tatăl lor în momentul în care îi sustrăgeau din ţigări şi trabucuri. Cei doi fraţi au explicat că voiau să-l imite pe acesta, care avea un aer interesant în momentul în care fuma. Copilul de patru ani a recunoscut că i-a cerut fratelui său de nenumărate ori să ia ţigări de la colegii acestuia de clasă în zilele în care nu reuşea să le fure pe cele ale tatălui. Profesorul Xue Guangjie, din cadrul centrului de dezintoxicare din Gaoxiong, a declarat că modalitatea cea mai bună de a vindeca dependenţa copilului ar fi aceea ca tatăl său să-i ofere un exemplu pozitiv.

Charlize Theron, înnebunită după picioarele iubitului

Frumoasa actriţă Charlize Theron a declarat recent, într-un interviu acordat revistei Glamour, că tot ceea ce-i place cel mai mult la logodnicul său Stuart Townsend sunt picioarele şi mâinile, informează site-ul tgcom.it. „Stuart are mâini frumoase şi nişte picioare fantastice. Cred că după doi ani dragostea este cea care ţine o relaţie. Dacă depăşeşti patru ani, începi să înţelegi că partenerul tău este omul cu care vrei să trăieşti sub acelaşi acoperiş. În acel moment este vorba despre o înţelegere care se bazează mult pe emoţii şi spiritualitate“, a mărturisit actriţa. În cadrul interviului, ea a declarat că nu are nimic planificat pentru următorii cinci ani. „Nu îmi place să planific viitorul. Nu vreau să zic că în maximum cinci ani îmi doresc un copil. Nu mă gândesc la asta. Ştiu că vreau să devin mamă, dar nu vreau să-mi planific momentul. Dacă aş proceda astfel, nu aş mai reuşi să mă bucur de moment“, a mai spus Charlize Theron.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS