15.3 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Scurte ştiri

Femeia perfectă, de vânzare on line

Numele său e Lisa, este blondă, frumoasă, dulce şi seducătoare. Ştie să gătească, să se joace la PlayStation, să susţină conversaţii, ţine casa în perfectă ordine, este fidelă şi, mai întâi de toate, este pasională. Pe scurt, ea este femeia perfectă. Din păcate însă pentru reprezentanţii sexului tare, Lisa este doar un robot. Frumoasa blondă împreună cu alte două „colege“ pot fi „vizitate“ la adresa www.perfect-woman.com. Aici, persoanele interesate pot achiziţiona modelul preferat, urmând ca în doar 48 de ore să le fie livrat la domiciliu. Deocamdată, clienţii îşi pot trimite comenzile, urmând ca magazinul să fie inaugurat abia pe 14 iunie. Lisa şi „surorile“ sale au fost create de AI Robotics, o societate de tehnologii de inteligenţă artificială, fondată în urmă cu doi ani de Etienne Fresse şi Yoichi Yamato. Cei doi specialişti recomandă roboţelul lor de sex feminin oricărui bărbat care se află în căutarea unui suflet pereche.

Leona Lewis, antialcoolică

Solista britanică Leona Lewis, considerată de mulţi o anti-Amy Winehouse, datorită imaginii sale de „fată cuminte“, este sigură că nu va apărea niciodată în presă din cauza comportamentului său scandalos. În plus, Leona a mărturisit că se bucură la maximum de faima câştigată în urma hitului „Bleeding Love“ şi se declară foarte fericită cu imaginea ei. „Nu port fuste mini şi topuri foarte decoltate. Nu vreau ca lumea să mă vadă îmbrăcată astfel“, a dezvăluit Lewis. Solista de 23 de ani a mărturisit că încearcă să se ţină departe de petreceri, preferând să stea acasă şi să se uite la un film sau să joace jocuri video. Leona nu este interesată nici de alcool, pentru că pur şi simplu nu-i place. „Când aveam 18 ani, am băut câteva pahare de Alcopop, nişte băuturi cu puţin alcool, şi nu mi-a plăcut deloc. Am încercat şi şampanie, dar mi s-a părut la fel de rea la gust, şi nu-mi place nici vinul“, a povestit vedeta britanică.

Christina Aguilera vrea să devină din nou mămică

Deşi a revenit de scurt timp pe scenă după ce a devenit prima dată mamă, cunoscuta solistă Christina Aguilera îşi doreşte încă un copil. Vedeta a mărturisit recent că este făcută pentru a fi mamă şi că este convinsă că îşi doreşte încă un copil, un frăţior sau o surioară pentru Max. În plus, maternitatea o face să se simtă sexy, aşa că Aguilera îşi doreşte din tot sufletul să repete această experienţă. „Maternitatea este ceva natural pentru mine. Cred că încrederea în tine vine odată cu statutul de mamă. Mă simt foarte încrezătoare în forţele proprii şi foarte sexy“, a afirmat Christina. În plus, Aguilera a vorbit şi despre modul în care a reuşit să scape de cele 18 kilograme pe care le-a acumulat în perioada de sarcină. „Am făcut cardio, am ridicat greutăţi şi am practicat puţin boxul“, a mărturisit cântăreaţa.

Prosop de Cartea Recordurilor

Autorităţile din oraşul cipriot Paralimni au ales o metodă cu totul inedită de a promova turismul local. După cum informează Libero.it, edilii ciprioţi au prezentat la sfârşitul săptămânii trecute cel mai mare prosop de plajă în această staţiune balneară din sud-estul Ciprului, cu care speră să intre în Guinness Book . Pentru întinderea prosopului, care măsoară 64 de metri în lungime şi 31 de metri în lăţime a fost nevoie de aproximativ 100 de voluntari. Oficialităţile speră să doboare recordul anterior, stabilit în SUA cu un prosop de plajă cu o lungime de 40 de metri şi o lăţime de 23 de metri. După omologarea recordului, prosopul va fi tăiat în pătrate şi oferit voluntarilor care au ajutat la întinderea lui pe plaja din golful Figuier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS