23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024

Scurte ştiri

Luptă cu roşii în Columbia

Peste 500 de participanţi şi-au dat întâlnire, la sfârşitul săptămânii trecute, la cea de-a patra ediţie a luptei cu roşii „La Tomatina“, desfăşurată de patru ani în Columbia. Concurenţii au avut ocazia „să se bombardeze“, timp de aproximativ o oră, cu cele zece tone de roşii livrate la stadionul din satul columbian Sutamarchan. Potrivit organizatorului competiţiei, Heyner Suarez, participanţii nu au avut nici un fel „de restricţii“, astfel că s-au putut desfăta cu tonele de tomate ce le-au fost puse la dispoziţie. Desculţi şi îmbrăcaţi sumar, luptătorii s-au aruncat în muntele de roşii ridicat în mijlocul stadionului, devenind în doar câteva minute roşii din cap până în picioare. Deşi „războiul“ cu tomate a fost destul de aprig, atmosfera a fost veselă. Printre participanţi s-au aflat şi numeroşi turişti. Evenimentul organizat de patru ani în satul columbian este o variantă sud-americană a celebrei lupte cu roşii, care se desfăşoară în localitatea spaniolă Bunol. Suarez a ţinut să precizeze că pentru acest eveniment au fost folosite doar roşii foarte coapte şi moi, astfel încât participanţii să nu aibă de suferit de pe urma acestei „bătălii“.

Jason Donovan s-a însurat

Cunoscutul actor şi solist australian Jason Donovan a dorit să marcheze aşa cum se cuvine împlinirea vârstei de 40 de ani. După cum informează Krone.at, actorul şi-a luat familia şi toţi prietenii apropiaţi şi au zburat pe o insulă indoneziană, unde el şi iubita sa, Angela Malloch, şi-au jurat iubire eternă. Cei mai uimiţi au fost chiar tatăl actorului, Terrence, şi cei doi copii ai cuplului, Jemma, de opt ani, şi Zac, de şapte. „A fost o surpriză pentru toată lumea. Au fost invitaţi din toate colţurile lumii, din Londra, din Australia sau Los Angeles“, a povestit unul dintre nuntaşi.

Chirie record pentru o vilă de pe lacul Como

Dacă aveţi un cont măricel în bancă şi doriţi să petreceţi clipe de vis, departe de ochii curioşilor, vila La Cassinella din Italia este soluţia perfectă pentru dumneavoastră. Pentru 120.000 de euro pe săptămână sau 17.000 de euro pe zi puteţi petrece clipe de neuitat în vila de pe malul lacului Como. Aceasta se află în mijlocul unui parc de 30.000 de metri pătraţi, are 37 de camere, o piscină şi un teren de tenis. Singura modalitate de a ajunge la vilă este cu o ambarcaţiune, iar furnizorii au doar permisiunea de a ancora pentru descărcarea mărfurilor, ei neavând voie să rămână nici o clipă în plus. Şi asta pentru că proprietarii vilei nu vor ca să se afle identitatea oaspeţilor care înnoptează aici. La Cassinella a fost construită în 1926 de Carlo Mantegazza, iar din 2004 se află în proprietatea unei societăţi cipriote care, din câte se pare, face parte din compania Virgin, a lui Richard Branson. În trecut, vedete de calibru, precum Brad Pitt sau Kevin Costner, au fost interesate de achiziţionarea vilei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS