15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFemeie tâlhărită de doi tineri

Femeie tâlhărită de doi tineri

OLT. O femeie din municipiul Slatina susţine că a fost atacată pe stradă de doi tineri, care i-au pulverizat în faţă spray lacrimogen şi i-au sustras telefonul mobil. Corina Nicolae, de 31 de ani, spune că incidentul s-a petrecut în faţa Clinicii de Stomatologie din apropierea intersecţiei de la Zahana. Femeia se întorcea acasă din oraş, când doi tineri, de aproximativ 20 de ani, i-au pulverizat spray în faţă, au doborât-o, i-au furat telefonul mobil şi apoi au dispărut.

După ce şi-a revenit, tânăra a oprit un echipaj de poliţie şi a povestit că a fost atacată. A fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost internată.

„Mă duceam acasă, când doi băieţi mi-au dat cu spray în faţă. Am simţit că mă ustură şi mirosea foarte urât. Apoi m-au împins, am căzut, mi-au luat telefonul mobil şi au fugit. Am anunţat poliţia şi sper să îi prindă pentru că n-am de gând să-i iert“, a spus Corina.

Conform şefului Poliţiei municipiului Slatina, comisarul Vasile Stoean, oamenii legii fac cercetări pentru a-i prinde pe cei doi tineri: „Femeia a anunţat poliţia. S-a întocmit dosar pentru furt. Trebuie ca victima să dea câteva declaraţii şi semnalmentele celor doi ca să îi putem identifica. După ce vor fi prinşi, vor fi cercetaţi pentru furt“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS