25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDacie făcută scrum

Dacie făcută scrum

GORJ. Un autoturism Dacia vechi a ars ieri-dimineaţă ca o torţă pe şoseaua de centură a municipiului Târgu Jiu. Pompierii militari au reuşit să stingă incendiul, care risca să se extindă şi la maşinile aflate în trafic. Şoferul Daciei, Bebe Dădălău, se întorcea de la Motru şi a observat la un moment dat că iese fum de la motor.

A ridicat capota să vadă ce se întâmplă, a luat extinctorul, dar focul a cuprins maşina. A chemat pompierii, dar a fost prea târziu. „Nu ştiu ce s-a întâmplat, că maşina nu avea nimic. Pur şi simplu, am văzut că iese fum din capotă şi am oprit. Am încercat să sting cu extinctorul, dar degeaba, a luat foc toată maşina“, a povestit omul, care împrumutase autoturismul de la un amic.

Pompierii militari care au stins incendiul au afirmat că focul nu a ajuns la rezervor. „Incendiul putea să provoace pagube mai mari, având în vedere că se afla pe drumul de centură şi circulă foarte multe autovehicule. Cauza probabilă a producerii incendiului este un scurtcircuit“, a menţionat un pompier.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS