30.5 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a ucis concubina şi apoi şi-a înfipt trei cuţite în el

Şi-a ucis concubina şi apoi şi-a înfipt trei cuţite în el

Un bărbat de 41 de ani, din Caracal, şi-a ucis cu sânge rece concubina, apoi şi-a înfipt un cuţit în gât şi două în abdomen şi a plecat la spitalul din oraş.

 

Incredibila scenă s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 21.30, într-un apartament de pe strada Dragoş Vodă din Caracal. Băut şi furios pe concubina sa pentru că aceasta a refuzat să-i dea sticla cu vin, Nicolae Enache a pus mâna pe o bară de fier şi a lovit-o pe Elena Deliiorga, de 35 de ani, de mai multe ori în cap. După ce a văzut că femeia nu se mai mişcă, bărbatul a ieşit din cameră şi i-a spus mamei acesteia că a omorât-o.

„I-a zis mamei femeii: «Du-te, că am omorât-o. Acum mă omor şi eu, dar mai întâi dă-mi sticla cu vin!»“, a povestit Eugen Iacobescu, procurorul care a făcut cercetări la faţa locului.

După ce şi-a înfipt un cuţit în gât şi două în abdomen, bărbatul a luat sticla de vin şi a plecat spre spital. Ajuns la poarta Spitalului din Caracal, Nicolae s-a aşezat pe bancă şi a început să bea. A fost văzut de nişte poliţişti, care l-au dus imediat la urgenţe. Medicii i-au scos imediat cuţitul pe care bărbatul şi-l înfipsese în gât şi i-au oprit hemoragia. Ulterior, Nicolae a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii l-au dus direct în sala de operaţie, i-au scos cuţitele din abdomen şi au intervenit chirurgical pentru a-i salva viaţa. Cadrele medicale spun că Nicolae Enache va scăpa cu viaţă.

 

Faptă premeditată

 

Elena Deliiorga şi Nicolae Enache trăiau în concubinaj de 15 ani. Nu aveau copii şi locuiau împreună cu mama femeii, în apartamentul acesteia.

Anchetatorii sunt de părere că Nicolae Enache plănuise totul de mai multă vreme. În timpul cercetărilor, oamenii legii au găsit sub patul celor doi mai multe unelte. Se pare că bărbatul a aşteptat momentul să-şi ucidă iubita, iar vineri seară şi-a pus planul în aplicare. Anchetatorii cred că agresorul a încercat să o violeze mai întâi pe femeie, întrucât aceasta era îmbrăcată sumar când a fost găsită.

 

„Îşi pierduse serviciul din cauza băuturii“

 

Vecinii din blocul B5G, unde s-a întâmplat tragedia, sunt în stare de şoc.

Cecilia Iacob a povestit că Nicolae îşi pierduse serviciul în urmă cu o lună din cauza băuturii. Din acest motiv, Elena i-a spus să plece din apartamentul mamei sale dacă nu are de gând să-şi găsească o slujbă. Câteva zile, bărbatul nu a mai locuit cu concubina sa. Vineri seară, Elena l-a primit acasă, fără să aibă habar de ce urma să se întâmple.

„El îşi pierduse serviciul din cauza alcoolului. Umbla numai cu sticlele de băutură la el. Ea era o femeie cuminte. Muncea pe la vecini, făcea curăţenie şi o plăteau oamenii. Era o femeie harnică şi foarte respectuoasă“, a spus Cecilia Iacob, vecină.

Nicolae Enache este cercetat pentru infracţiunea de omor şi riscă să stea între 10 şi 20 de ani după gratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS