20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCampanie electorală cu scântei

Campanie electorală cu scântei

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Voiceşti, judeţul Vâlcea, au fost sesizaţi, la începutul acestei săptămâni, despre faptul că un candidat la funcţia de consilier al comunei a ars un tricou cu însemnele altui partid politic. Poliţiştii efectuează cercetări faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ofensă adusă unor însemne, întocmindu-se în acest sens dosar de cercetare penală, iar la definitivare se va propune soluţia legală prin organele de Parchet.

Alt caz asemănător a avut loc în comuna Milcoiu, unde un candidat la funcţia de primar al localităţii a reclamat că persoane necunoscute i-au murdărit bannerul cu vopsea neagră.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că autorul faptei este Cătălin C., de 25 de ani, din aceeaşi comună. Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu suma de 600 de lei. Altă persoană „certată“ cu afişele electorale a fost descoperită de poliţiştii din oraşul Băile Govora. Ioan R., de 61 de ani, a distrus şi deteriorat mai multe afişe electorale şi s-a ales cu o amendă în valoare de 600 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS