16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCalitate Mercedes, cu piese originale

Calitate Mercedes, cu piese originale

Mercedes-Benz România şi dealerul local Popeci Automobile au organizat ieri o întâlnire cu reprezentanţii service-urilor autorizate Mercedes din toate judeţele Olteniei pentru a încuraja utilizarea pieselor de origine Mercedes-Benz, a căror calitate este garantată de producătorul german. „Dorim să întărim relaţia dintre service-urile şi dealerii autorizaţi Mercedes-Benz. Centrul nostru de vânzări oferă piese orginale, dar şi servicii de consultanţă service-urilor. Mercedes-Benz este o companie cu standarde foarte înalte“, a declarat Verona Angelescu, directoare la Popeci Automobile.

La evenimentul desfăşurat la sediul centrului autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz din Craiova au participat reprezentanţii din Bucureşti ai Mercedes-Benz România, Cristian Rădulescu, directorul Departamentului Piese de schimb, şi Valeriu Constantinescu, din cadrul aceluiaşi departament. În prezentările lor, aceştia au susţinut importanţa folosirii pieselor de schimb originale, dar şi modalitatea prin care service-urile autorizate pot comanda piesele Mercedes-Benz.

Piesele originale au aceleaşi caracteristici ca şi cele montate pe automobile în liniile de asamblare. Proprietarii de Mercedes-Benz au astfel garanţia că aceste sunt la standardele celei mai cunoscute mărci auto la nivel mondial. În acelaşi timp, utilizarea pieselor Mercedes-Benz are beneficiul că automobilul nu pierde atât de mult din valoare în cazul vânzării, comparativ cu situaţia în care se folosesc alte componente decât cele certificate Mercedes.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU