19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Scurte stiri

VJ Ela e „Cu un pas înainte“

Fană declarată a serialului „Cu un pas înainte“, Ela, VJ-iţa care prezintă MTV News, a avut de curând ocazia să îşi joace propriul rol în serialul de la PRO TV. În episodul din 15 mai, de la ora 23.15, VJ Ela va merge cu un cameraman MTV la „Academia de Dans Carmen Caragiu“, pentru a-i lua interviu personajului interpretat de Crina Semciuc. „Îmi plăcea serialul dinainte, aşa că m-a încântat foarte tare ideea de a face parte din distribuţie, chiar şi pentru un singur episod. Admiram hainele actorilor şi m-am bucurat foarte mult să aflu că stilista MTV este aceeaşi cu cea care pregăteşte costumaţiile pentru dansatorii din serial. Am filmat două zile pentru acest episod şi am avut ocazia să lucrez cu o echipă minunată şi să văd cât de mult se munceşte, de fapt, pe platouri. M-am împrietenit cu Crina Semciuc, care mi-a arătat studiourile, şi i-am cunoscut pe Aylin, Laura Cosoi şi Smiley. A fost foarte distractiv“, a declarat încântată VJ Ela.

Mirela MARINESCU

Mihai Trăistariu, victima hoţilor

Mihai Trăistariu vine la Apropo Tv mâine, de la ora 14.00, şi povesteşte cum un fan i-a spart căsuţa de e-mail şi a trimis mesaje tuturor contactelor sale. Aşa s-a trezit cântăreţul cu o mulţime de concerte sau emisiuni aranjate, fără ca el să aibă habar. Mihai Trăistariu povesteşte, de asemenea, în cadrul campaniei „Şi eu am fost furat în România“, cum într-o bună zi câţiva indivizi i-au spart geamul de la maşină şi i-au furat borseta cu cd-uri. Întâmplarea s-a petrecut în urmă cu aproximativ un an, iar el e de părere că hoţii au crezut că în borsetă sunt bani şi nicidecum cd-uri.

Mirela MARINESCU

Nana Mouskouri, la Gala Unicef

Invitata specială a celei de-a doua ediţii Gala UNICEF este interpreta Nana Mouskouri, care a decis să susţină acest eveniment în calitate de Ambasador Internaţional al Bunăvoinţei pentru UNICEF, cum a fost desemnată în 1993. La eveniment au fost invitaţi preşedintele Traian Băsescu, dar şi personalităţi economice şi artistice din România, sportivi şi jurnalişti, precum şi susţinători şi colaboratori ai UNICEF. Evenimentul va fi transmis de TVR 1 şi pe TVR Internaţional şi va fi prezentat de Andreea Marin Bănică, Ambasador UNICEF al Bunăvoinţei pentru România, alături de Cristian Ţopescu.

NewsIn

Cristian Gava, în 5 O’Clock

Cristian Gava, cel mai tânăr moderator de televiziune, a fost cooptat în echipa b1 Tv. Membru al Uniunii Scriitorilor din România, Cristian va prezenta talk-show-ul „5 O’Clock“, mâine, de la ora 17.30. La numai 18 ani, tânărul intelectual supradotat va modera discuţiile elevate pe teme culturale, socio-politice sau istorice pe care le va avea în compania unor personalităţi de marcă, invitate în studioul b1. Cristian Gava a devenit cunoscut publicului telespectator după ce a fost invitat la „Naşul“. Radu Moraru a avut flerul de a-l aduce pe Cristian în faţa camerelor de filmat, convins fiind că are multe de spus şi, de ce nu, intuindu-i calităţile de „showman“. În cele câteva apariţii în emisiunea „Naşul“, Cristian a confirmat aşteptările, iar acum aceeaşi echipă care l-a descoperit pe acest copil teribil îi oferă şansa unică de a deveni cel mai tânăr moderator de televiziune.

Mirela MARINESCU

Un nou videoclip lansat de Smiley

Imediat după terminarea show-ului „Dansez pentru tine“, Smiley a lansat, în exclusivitate la MTV, cel mai nou videoclip al său, care pare o declaraţie de dragoste pentru iubita lui, Laura Cosoi. Carismaticul Smiley mărturiseşte că e „Preocupat cu gura ta“, iar pentru a demonstra acest lucru interpretează 11 personaje în videoclipul piesei! „Filmările acestui clip au avut loc în Bucureşti. Au început pe la 1.00 noaptea şi s-au terminat a doua zi, la ora 20.30. Clipul este regizat de Iulian Moga şi prezintă o poveste de dragoste, în care fata pleacă spre o întâlnire, iar iubitul ei apare în drumul său, interpretând diferite personaje, printre care şi un taximetrist, valet, cerşetor sau spălător de parbrize“, a declarat artistul.

Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS