12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Scurte ştiri

Cea mai mare fotografie din lume

O companie din China va tipări cea mai mare fotografie din lume pentru a marca Ziua Mamei. După cum informează Ananova.com, angajaţii firmei din Chongquing intenţionează să prezinte o poză mai mare decât un teren de fotbal, care va costa mai mult de 150.000 de dolari. Fotografia va înfăţişa figura zâmbitoare a unei mame, care a fost aleasă după mai mult de trei luni de căutări. „Am vrut să găsim cel mai frumos zâmbet din oraş“, a explicat directorul companiei, domnul Li, care i-a chemat deja pe reprezentanţii Cărţii Recordurilor pentru a omologa eventualul record. La rândul său, domnul Shen, managerul editurii care va realiza imensul portret, s-a declarat şi el extrem de încântat de acest proiect: „De obicei, avem pe stoc doar două tone de hârtie, dar am cumpărat 4,4 tone de hârtie special pentru acest proiect. Imprimanta noastră merge fără oprire de 20 de zile şi sperăm să terminăm până pe 11 mai“, a explicat managerul editurii.

Cec fals de 360 de miliarde de dolari

Americanul Charles Ray Fuller are mari şanse să îşi adjudece titlul onorific de cel mai naiv dintre borfaşi, după ce a încercat să încaseze de la bancă un cec fals de 360 de miliarde de dolari. După cum informează Tgcom.it, tânărul de 21 de ani s-a prezentat la o bancă din Forth Worth, Texas, cu un cec de 360 de miliarde de dolari. Casierul nu s-a lăsat însă păcălit. A sunat imediat pe titlularul contului şi a anunţat şi autorităţile. Cecul era semnat de mama fostei logodnice a lui Fuller. Femeia a confirmat că acesta nu avea nici o autorizaţie pentru a ridica banii din cont. Nu de aceeaşi părere a fost şi Fuller, care a declarat că a primit cecul pentru a-şi deschide o afacere. În momentul arestării, asupra bărbatului au fost găsite o armă şi marijuana. Ulterior, Fuller a fost eliberat după ce a achitat o cauţiune în valoare de 3.750 de dolari, pe care a trebuit să o plătească în numerar.

Luna Satanei

Superstiţioşii vor trăi în luna mai o perioadă extrem de agitată. De aceea, ei ar face mai bine ca în această perioadă să îşi ţină aproape orice amulete şi alte accesorii similare, utile pentru a îndepărta energiile negative. Nu este vorba nici de schimbări politice şi nici de dezastre iminente provocate de încălzirea globală. Ameninţarea este de natură mistică, în centrul atenţiei fiind din nou fatidicul trio 666, cifra diavolului. După ce mult temuta zi de 6 iunie 2006 (6/06/06) a fost depăşită cu succes, populaţia se pregăteşte acum să supravieţuiască altui moment de cotitură. Potrivit World POPClock Projection, un fel de contor mondial care indică numărul de locuitori ai planetei, în luna mai populaţia de pe mapamond va ajunge la 6.666.666.666. Data preconizată este 10 mai, zi aşteptată cu mare interes de pasionaţii de ocultism şi de futurologi.

Scarlett Johansson s-a logodit

Frumoasa actriţă americană Scarlett Johansson se pregăteşte de nuntă. La mai bine de un an de când a devenit iubita actorului Ryan Reynolds, Scarlett a acceptat să se aşeze la casa ei. „Amândoi sunt peste măsură de încântaţi“, a declarat purtătorul de cuvânt al actriţei, Marcel Pariseau, pentru People. Cei doi logodnici nu au dezvăluit încă la ce dată va avea loc ceremonia, mai ales că au o agendă plină. Scarlett îşi va lansa pe 20 mai albumul său de debut „Anywhere I Lay My Head“ şi, între timp, va putea fi urmărită în filmul lui Woody Allen, „Vicky Cristina Barcelona“, şi în ultima producţie semnată Drew Barrymore, „Chiar nu te place“. La rândul său, Reynolds filmează la cea mai proaspătă peliculă a sa, „Propunerea“, în care o are parteneră pe Sandra Bullock. În plus, în lunile viitoare, el va juca alături de Julia Roberts în „Libelule în grădină“ şi în mult aşteptata producţie „Originile X-men: Wolverine“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS