18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovenii au ieşit la cumpărături

Craiovenii au ieşit la cumpărături

Nici nu a trecut bine prima zi a Paştelui, că ieri-dimineaţă, craiovenii au luat cu asalt supermarketurile.

 

 

Săptămâna trecută, cumpărăturile deveniseră un calvar chiar şi pentru pasionaţii de shopping, magazinele fiind arhipline. Aglomeraţia a atins apogeul vineri şi sâmbătă, când, pe culoarele de acces, clienţii ajungeau cu mare greutate la produsele dorite. Cu toate acestea, a doua zi de Paşte, craiovenii au ieşit la cumpărături încă de dimineaţă. În jurul orei 10.00, parcările marilor magazine erau pline de automobile şi proprietarii încărcaţi cu cumpărături.

 

„Dacă tot e deschis, am profitat de ocazie“

 

Motivele pentru care oltenii au decis să plece la cumpărături au fost variate. „Ştiam că va fi deschis şi azi, aşa că săptămâna trecută mi-am cumpărat doar strictul necesar“, a spus Sorina Barbu. „Plecăm la grătar. Ştiam de mult, dar voiam ca toate cele necesare să fie proaspete şi, dacă tot e deschis, am profitat de ocazie“, a explicat Alexandru Buzescu, alt craiovean venit ieri la magazin. Majoritatea au plecat la cumpărături pentru că prima zi de Paşte le-a împuţinat considerabil proviziile de mâncare şi băutură. „Am avut mai mulţi oaspeţi decât ne aşteptam şi am rămas fără cele necesare“, a spus Amalia Ranete. Din coşurile craiovenilor nu au lipsit apa minerală, berea, vinul, carnea şi pâinea.

La cumpărături au ieşit ieri şi micii comercianţi, care au început încă de pe acum aprovizionarea. „Avem un mic magazin şi trebuie să-l aprovizionăm. Pe ultima sută de metri se găseşte cineva să cumpere câte ceva, ca şi aici. Nu putem aştepta clienţii cu rafturile goale“, a precizat proprietarul unui magazin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU