22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Karyme Lozano, o bucătăreasă desăvârşită

Karyme Lozano, cunoscută telespectatorilor români din telenovela „Visuri fără preţ“, va fi invitată într-o ediţie specială de Paşte a emisiunii „Pasiune şi savoare“, unde va găti o mâncare orientală, kafta.

Actriţa, care a fost desemnată de revista People drept una dintre cele mai frumoase VIP-uri, va vorbi despre debutul său în muzică şi despre lansarea primului său album, „Prohibido“, care a apărut în luna februarie: „Este un vis devenit realitate. Muzica a fost prima mea iubire, dar până acum nu am avut timp să mă dedic acestui domeniu. În albumul «Prohibido» am vrut să proiectez toate părţile unui om: cea spirituală, senzuală, serioasă, chiar şi amuzantă. Am lucrat la acest proiect cu toată dragostea pentru fanii mei“, a declarat Karyme Lozano.

Mesajul pe care actriţa vrea să-l transmită prin intermediul pieselor sale este că în viaţă trebuie să fii optimist, căci „şi în cele mai rele momente există o cale de ieşire, o lumină care te aşteaptă la capătul tunelului“, a adăugat vedeta.

Mirela MARINESCU

Magda Pălimariu face Paştele la Pro TV

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, Magda Pălimariu, petrece anul acesta Paştele… la serviciu. Vedeta a mărturisit că va sărbători Sfânta Zi în familia Pro TV, după care va pleca la Sibiu, la părinţii săi: „Chiar dacă de Paşte voi aduce telespectatorilor ştirile despre vreme, luni voi merge acasă, la Sibiu, pentru a fi alături de cei dragi“.

Magda a mai spus că este conservatoare, aşa că preferă ca Paştele să fie liniştit, alături de familie. „Sărbătoarea Paştelui este specială pentru mine. În aceste zile simt că trăiesc altfel decât în mod obişnuit. Există un anume freamăt, o atmosferă care mă transpune, parcă, în altă lume. Ca să nu mai pun la socoteală tradiţiile religioase din această perioadă, din Ardeal“. Vedeta Pro TV a povestit că la Sibiu există un obicei pe care nu l-a regăsit în alte zone din ţară. „În Noaptea de Înviere, la sfârşitul slujbei religioase, oamenii iau de la biserică, într-o cană, pâine cu vin, din care se mănâncă în fiecare dimineaţă, timp de o săptămână. Acest obicei simbolizează reînnoirea sau purificarea sufletească“.

Mai mult, vedeta Pro TV a mărturisit că în familia sa există alt obicei de Paşte, pus la cale de părinţii săi: „Este un soi de concurs între mine şi sora mea, încă de când eram mici. Cine se trezeşte prima şi se spală pe faţă cu apa în care mama pune un ou roşu şi un bănuţ primeşte din partea părinţilor un mic cadou. Chiar dacă anul acesta nu voi fi acasă în duminica de Paşte, sunt sigură că a doua zi mă voi lua la întrecere cu sora mea“, a încheiat Magda.

Mirela MARINESCU

Ashton Kutcher, gelos pe scenele de sex ale lui Demi Moore

Ashton Kutcher, producătorul show-ului „Punk’D“, difuzat la MTV, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 22.00, refuză să urmărească scenele de sex din filmele frumoasei Demi Moore. Actorul a mărturisit că devine extrem de gelos în momentul în care îşi vede soţia cu alt bărbat. Demi Moore a avut numeroase roluri în cariera ei, care presupuneau scene de dragoste cu actori celebri de la Hollywood, precum Woody Harrelson, în „Indecent Proposal“, Rob Lowe, în „About Last Night“ sau Michael Douglas, în „Disclosure“. Însă, soţul ei, Ashton Kutcher, nu poate suporta să o vadă în ipostaze indecente alături de alt bărbat. „Nu sunt tocmai gelos, dar nu pot urmări filmele în care Demi apare cu alt bărbat, cu toate că ştiu că sentimentele transmise în film ţin doar de actorie“, a declarat gazda show-ului „Punk’D“, Ashton Kutcher.

Mirela MARINESCU

Un nou videoclip DJ Rynno & Sylvia

Dj Rynno & Sylvia, duetul care a făcut legea în topuri cu „Feel“ şi „Save Me“, tocmai au încheiat filmările la videoclipul primului single de pe noul album, care va fi lansat la începutul verii.

Povestea este clasică – o fată, Sylvia, ţinută prizonieră şi obligată să muncească în condiţii grele, în mină, este salvată de un tânăr bogat, Rynno. Acţiunea se desfăşoară în două locaţii diametral opuse, mina în care Sylvia munceşte alături de alte fete şi o lume de basm, în care ajunge datorită tânărului Rynno, căruia i-a furat inima.

Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS