22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Ziua accidentelor

O femeie de 60 de ani, din Craiova, a fost internată marţi în spital, prezentând răni grave, după ce au fost lovită de un automobil. Cătălin Iulian Dalea, de 33 de ani, din Craiova, se afla la volanul unui automobil Skoda Octavia, când, în jurul orei 9.30, a accidentat-o grav pe Tina Ţecu, de 60 de ani, din municipiu, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

În aceeaşi zi, în jurul orei 20.00, în Filiaşi, un motociclist a fost rănit din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate de trecere. Ion Ivănoiu, de 51 de ani, din Filiaşi, conducea un automobil Dacia Logan pe bulevardul Racoţeanu din localitate când, la efectuarea unui viraj la stânga, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete Suzuki, condusă regulamentar, din sens opus, de Gheorghe Sibinescu, de 32 de ani, din Timişoara.

În jurul orei 23.30, în aceeaşi seară, doi tineri au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Craiova după ce scuterul pe care se aflau a intrat în coliziune cu un automobil staţionat. P.A., de 17 ani, din municipiu, conducea un scuter pe strada Brestei, avându-l ca pasager pe Ioniţă Verdeş, de 23 de ani, din comuna doljeană Breasta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS