14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVictimele accidentului de la Balş au rămas în spital

Victimele accidentului de la Balş au rămas în spital

Trei dintre victimele accidentului rutier de sâmbătă de la Balş, transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, au rămas internate pentru îngrijiri medicale, însă fără a le fi puse vieţile în pericol.

Costică Bozgan, de 35 de ani, din comuna doljeană Robăneşti, fost internat în secţia de ortopedie şi operat ieri în urma unei fracturi la piciorul drept, în timp ce Diana Mariana S. de 14 ani, din Balş, a rămas în clinica de chirurgie pediatrică, unde este tratată pentru plăgi şi contuzii la gamba stângă. Georgeta Pangrati, de 53 de ani, din comuna Bobiceşti, a suferit în urma accidentului un traumatism cranio-cerebral închis, unul toracic şi unul abdominal şi fractură femur de drept şi este internată în prezent în clinica de chirurgie toracică.

Reamintim că un accident de circulaţie grav s-a petrecut sâmbătă, în jurul prânzului, pe raza localităţii Balş, când un automobil Dacia, în care se aflau cinci persoane, a intrat în coliziune frontală cu un Hyundai Accent, condus de Constantin Roşu, de 20 de ani, din Craiova, care s-a angajat în depăşire fără să se asigure corespunzător. În urma impactului, ocupanţii Daciei au fost răniţi şi transportaţi la spitalele din Craiova şi Slatina. Şoferul Hyundaiului a scăpat nevătămat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS