15.6 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAdrian Tudor, propus de PSD viceprimar în Târgu Jiu

Adrian Tudor, propus de PSD viceprimar în Târgu Jiu

GORJ. Consilierul local PSD Adrian Tudor este susţinut de organizaţia judeţeană pentru a ocupa funcţia de viceprimar al municipiului Târgu Jiu, acesta urmând să-l înlocuiască pe Ion Roman Bărbuţi, care se va pensiona. Adrian Tudor (foto) a confirmat faptul că a fost propus de PSD Gorj pentru a candida la postul de viceprimar, care se va alege din rândul consilierilor locali. Acesta a spus că, dacă va fi ales, îl aşteaptă o muncă foarte grea: „S-a mizat pe tinereţea mea şi pe dorinţa de a munci. Nu va fi uşor, pentru că, dacă voi ocupa acest post, mă aşteaptă o muncă foarte grea, la care puţini se încumetă. Cu toate că în ultimii ani s-au făcut foarte multe lucuri bune, iar aspectul oraşului s-a schimbat radical, mai sunt multe probleme de rezolvat. Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a duce la îndeplinire toate îndatoririle“.

În cazul în care va deveni mâna dreaptă a primarului, Adrian Tudor va fi unul dintre cei mai tineri viceprimari din ţară, el având doar 30 de ani.

 

Adrian Tudor, fiul
directorului Poliţiei Comunitare

 

Adrian Tudor a fost angajat în cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj şi a ocupat funcţia de şef de cabinet al deputatului Scarlat Iriza şi al senatorului Ion Florescu, ambii de la PSD. Şi-a început cariera politică la Partidul Socialist, care a fuzionat cu PSD. A fost un tânăr foarte activ, mai ales în campaniile electorale, şi a devenit repede cunoscut. A dorit să candideze şi pentru postul de preşedinte al Tineretului Social Democrat Gorj, dar a intrat în conflict cu deputatul Victor Ponta, care s-a opus candidaturii lui şi a susţinut-o pentru acest post pe Iulia Vână. Adrian Tudor a luat poziţie publică în timpul conferinţei de alegeri faţă de atitudinea lui Ponta. Candidatul pentru funcţia de viceprimar s-a aflat în conflict şi cu Marius Vlaicu, cel care ocupa la vremea respectivă funcţia de preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Gorj.

Adrian Tudor este fiul directorului Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, Ion Tudor, iar dacă, în noua calitate, va răspunde de acest serviciu al primăriei, atunci va fi şeful tatălui său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS