14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident grav la Slatina

Accident grav la Slatina

Doi bărbaţi au ajuns la spital, în urma unui accident petrecut miercuri seară, în jurul orei 21.00, în zona Târgului săptămânal din Slatina. Incidentul s-a produs din cauza unei gropi pe care unul dintre şoferi a încercat să o evite.

 

 

OLT. Cristian Marius Drumuş, de 19 ani, din Slatina, se afla la volanul autoutilitarei Dacia, cu numărul de înmatriculare AG-08-SKM. Tânărul venea dinspre Curtişoara şi se îndrepta spre Slatina. Pe strada Tudor Vladimirescu, a încercat să evite o groapă, însă a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. Din nefericire, pe celălalt sens circula regulamentar un autoturism Dacia 1310, cu numărul OT-02-LAS, care a fost izbit de autoutilitară. Şoferul Daciei 1310, Constantin Grainea, de 57 de ani, din Slatina, a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de descarcerare, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care nu a mai intervenit, victimele fiind scoase dintre fiarele contorsionate de medicii ambulanţei.

Ambii conducători auto au fost duşi la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean. Întrucât rănile suferite nu au fost grave, Marius Drumuş, tânărul vinovat de producerea accidentului, a părăsit spitalul. Constantin Grainea a fost internat în stare critică la Secţia de terapie intensivă.

Cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. Pe numele lui Marius Drumuş s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS