19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCAMEX 2008 - „Flexibil. Pentru tine“

CAMEX 2008 – „Flexibil. Pentru tine“

Peste 60 de companii din domeniul construcţiilor şi instalaţiilor îşi vor muta sediul de afaceri la Craiova.

Craiova este, în perioada 17 – 20 aprilie, gazda celei de-a VI-a ediţii a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX. Evenimentul va avea loc în incinta Teatrului Naţional „Marin Sorescu“.

„Camex 2008 se adresează atât specialiştilor (arhitecţi, proiectanţi, ingineri, investitori şi dezvoltatori imobiliari, distribuitori de materiale de construcţii), cât şi celor care îşi construiesc sau amenajează o casă“, a declarat Anda Epure, PR executive la ABplus Events, compania organizatoare. Cei interesaţi se vor putea informa cu privire la ultimele noutăţi şi inovaţii din domeniul construcţiilor şi instalaţiilor. De asemenea, expoziţia oferă posibilitatea încheierii de noi contracte, stabilirii de noi relaţii de afaceri şi posibile parteneriate.

 

Participă aproximativ 60 de companii

 

Pentru că pe esplanada Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ se construieşte, Camex 2008 se va desfăşura doar în incinta teatrului, astfel că numărul expozanţilor este mai mic decât anul trecut.

„La această ediţie participă aproximativ 60 de companii, dintre care 10 – 15 din Dolj“, a precizat Anda Epure. Acestea expun produse şi servicii pentru amenajări interioare, decoraţiuni, materiale de construcţii, sisteme pentru acoperişuri, sisteme de încălzire, instalaţii, echipamente pentru construcţii, confecţii metalice, aparatură electrică şi echipamente de curăţenie. Nu lipsesc produsele partenerului oficial DEKO Professional de la Policolor şi ale celorlalţi parteneri – Arabesque şi Ruukki.

CAMEX 2008 vine cu două expoziţii conexe

 

Organizată sub sloganul „Flexibil. Pentru tine“, Camex 2008 se remarcă prin două expoziţii conexe – Focar (Expoziţie de Echipamente şi Soluţii în Prevenirea Incendiilor) şi Finexpo (Expoziţia de Soluţii Financiare pentru Construcţii). În plus, va fi şi un concurs organizat împreună cu Ordinul Arhitecţilor din România (OAR) – Concursul Naţional CAMEX de Structuri de Acoperire „Acoperiş cu personalitate“, cu premii în valoare de peste 11.000 de euro.

Camex 2008 revine în Craiova într-un moment în care domeniul construcţiilor este în plină dezvoltare. „Craiova şi zona Olteniei au fost puţin în urmă în ceea ce priveşte construcţiile, comparativ cu alte zone precum Ardealul sau Moldova. De un an însă a început să se ridice piaţa de construcţii“, a declarat Gili Pârvu, reprezentant tehnic-comercial al Deko Professional Policolor. Potrivit acestuia, dezvoltarea a fost generată, în primul rând, de construirea Rocadei. „Indiscutabil, Ford va atrage, la rândul său, construcţii noi, precum fabrici, locuinţe, dar şi drumuri care să lege Craiova de Timişoara şi Piteşti“, a precizat Gili Pârvu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS