19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj„Vise de copil“, campanie pentru Secţia de pediatrie

„Vise de copil“, campanie pentru Secţia de pediatrie

Campania „Vise de copil“ are drept scop strângerea de fonduri pentru îmbunătăţirea condiţiilor din Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

O nouă campanie de strângere de bani pentru îmbunătăţirea condiţiilor din unităţile sanitare gorjene a fost demarată la iniţiativa artistului local Mihai Vulpe, cunoscut sub numele de Bacio. „Campania «Vise de copil» va dura o lună şi are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru îmbunătaţirea condiţiilor din Secţia de pediatrie a spitalului judeţean şi de a mări şansa copiilor de a duce o viaţă mai sănătoasă. Sper să sensibilizez cât mai mulţi oameni, în special pe cei care au puterea financiară de a schimba ceva în viaţa micuţilor internaţi aici. Şi pentru ca aştept şi eu, peste două luni, un copilaş, m-am gândit să strâng bani, în special de la politicieni şi oameni de afaceri“, a declarat Bacio.

În această acţiune, colaboratorii artistului sunt Casa de Cultură a Sindicatelor şi Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu.

 

Spectacol de caritate, susţinut de Bacio

 

Campania va cuprinde şi un spectacol de caritate, susşinut pe 8 mai de Bacio, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Pe scenă vor mai urca interpreţi de la Şcoala Populară de Artă. Intrarea va fi gratuită, iar în sală va fi instalată o urnă, pentru cei care vor dori să ajute financiar Secţia de pediatrie. Timp de o lună, organizatorii acţiunii vor împarţi afişe şi pliante prin oraş, vor merge la cât mai mulţi oameni, pentru a strânge fondurile necesare.

Pentru donaţii va fi deschis contul Spitalului Judeţean Târgu Jiu, RO 89TREZ3365007XXX001936.

„Sper ca orgoliile politice sau manageriale să nu fie implicate în această campanie umanitară“, a precizat Bacio. Acţiunea va fi mediatizată de partenerii media: Gazeta de Sud, TVR, TVR 2, Alpha TV, Gorj TV, Lupta în Gorj, Radio Infinit, Gorj Domino, Tele 3, Radio Târgu Jiu şi Radio Omega.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS