19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalSolomon şi Berceanu, lansaţi la Bucureşti

Solomon şi Berceanu, lansaţi la Bucureşti

PD-L şi-a lansat vineri candidaţii la primăriile municipiilor şi la preşedinţia consiliilor judeţene, în faţa a peste 7.000 de pedelişti strânşi din toată ţara la Sala Palatului din Bucureşti.

 

Organizat în stil american, cu baloane, steguleţe, artificii şi şepcuţe cu însemnele partidului, evenimentul de la Sala Palatului a reunit peste 3.000 de candidaţi ai portocaliilor la primării, consilii locale şi judeţene din toate judeţele ţării. Pe lângă prezentarea propriu-zisă a candidaţilor şi discursurile conducerii centrale a partidului, lansarea de vineri a fost presărată cu recitaluri de muzică populară susţinute de cântăreţi reprezentativi pentru fiecare regiune a ţării. Cântăreaţa Nineta Popa, reprezentanta Olteniei, a întreţinut atmosfera cu melodii populare interpretate şi la lansarea candidaturii primarului Antonie Solomon la Craiova, piesa care a încins atmosfera în sală fiind „Primarul primarilor“.

Solomon: Am dat o lovitură de stat

Antonie Solomon, candidatul PD-L la Primăria Craiovei, şi-a început discursul electoral cu declaraţia-şoc: „Am dat o lovitură de stat în Cetatea Băniei, la Craiova“. Edilul-şef a explicat că se referă la faptul că, timp de patru ani cât s-a aflat la cârma administraţiei locale din Craiova, a reuşit să elimine o parte din problemele cetăţenilor din municipiu. „Am decapitat sărăcia, mizeria, inepţia, lipsa locurilor de muncă, birocraţia din administraţie. Pentru aceste fapte mă las judecat la 1 iunie, iar pedeapsa va fi muncă grea în fotoliul de primar“, a spus Solomon.

Berceanu promite şapte-opt parlamentari pedelişti de Dolj

Următorul la cuvânt a fost preşedintele PD-L Dolj, Radu Berceanu, care este şi candidatul acestei formaţiuni pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj. El a subliniat importanţa ajungerii la guvernare pe toate planurile, începând de la administraţia locală şi terminând cu Preşedinţia României. „Noi va trebui să cucerim administraţia locală, pentru că ea e temelia întregii construcţii şi trebuie să fie solidă. Din 1947 şi până acum, la Dolj au condus comuniştii cu o pauză de cinci luni, când am condus eu CPUN-ul. Începând de la 1 iunie, va fi o conducere de dreapta şi în toamnă vom avea puterea necesară să vă furnizăm şapte-opt parlamentari“, a promis Berceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

57 COMENTARII