22.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMorega se dă erou şi în capitalism

Morega se dă erou şi în capitalism

La festivitatea de lansare a candidaţilor penelişti la primăriile gorjene, la care au fost prezenţi lideri de vază ai PNL, între care parlamentarii Norica Nicolai, Dan Radu Ruşanu, Mihai Voicu, precum şi secretarii de stat Svetlana Preoteasa, de la Ministerul Educaţiei, şi Viorel Palaşcă, de la Ministerul Economiei şi Finanţelor, Dan Ilie Morega s-a lăudat cu titlurile sale de Erou al Muncii Socialiste şi cu realizările pe care le-a avut în calitate de preşedinte al Cooperaţiei de Consum Gorj. „Mulţi privesc perioada aceea ca pe una tristă, dar eu am creat locuri de muncă în turism, în prestări servicii, în restaurante şi magazine. Acestea fac parte din viaţa mea şi din legătura mea cu gorjenii“, a declarat preşedintele PNL Gorj.

După ce a amintit de perioada sa de glorie din epoca lui Ceauşescu, şeful PNL Gorj a declarat că, după 1990, a intrat în politică din întâmplare şi a obţinut un post de consilier judeţean.

Morega are planuri mari şi pentru actualele alegeri: „Dorim să atragem fonduri europene şi investiţii străine de 3-400 de milioane de euro, să creăm cel puţin 5.000 de locuri de muncă, din care jumătate să fie pentru tineri. Am propus înfiinţarea unei Agenţii de Dezvoltare a Judeţului şi de Implementare a Proiectelor, în cadrul căreia să lucreze tinerii. Dorim să reparăm toate bisericile şi să extindem mănăstirile, să le ajutăm cu cel puţin 100 de miliarde de lei vechi în mandatul nostru, pentru că asta e tot ce le-a mai rămas oamenilor simpli“, a declarat Morega, care este pictat pe peretele unei biserici din Padeş şi a fost membru al PDSR, ApR, PRM, PNL Câmpeanu, partide despre care nu a pomenit nimic în cadrul şedinţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU