16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTăriceanu spune nu pomenii electorale

Tăriceanu spune nu pomenii electorale

Liberalii i-au cerut premierului Tăriceanu, în şedinţa conducerii PNL de miercuri seară, să revină asupra deciziei de a stopa acordarea tichetelor-cadou, deşi acesta a susţinut că executivul nu este dispus să facă pomeni electorale în ceea ce priveşte pensiile sau tichetele.
Cel care a ridicat problema în Biroul Permanent Central a fost vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, care a criticat vehement hotărârea de a renunţa la tichetele-cadou. Orban a cerut să se revină asupra deciziei şi a susţinut că membrii guvernului ar fi fost „traşi pe sfoară“ de funcţionarii din minister, întrucât problema bonurilor a figurat la capitolul „şi altele“ în şedinţă, astfel încât nimeni nu a ştiut exact despre ce este vorba.
În vederea luării unei hotărâri, conducerea PNL i-a cerut ministrului finanţelor, Varujan Vosganian, să evalueze impactul tichetelor asupra bugetului. Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a precizat că, în măsura în care tichetele-cadou nu afectează echilibrul economic, atunci Biroul Permanent Central îi va cere ministrului să aprobe eliberarea acestora în continuare. Potrivit lui Meleşcanu, analiza ar urma să fie gata până la sfârşitul săptămânii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII