19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPermise reţinute din cauza vitezei excesive

Permise reţinute din cauza vitezei excesive

Poliţiştii rutieri au acţionat pe şoselele din Gorj pentru a preveni accidentele. Oamenii legii au urmărit, potrivit lui Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), combaterea neregulilor care pot conduce la producerea unor grave accidente de circulaţie. Au fost aplicate 89 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 19.750 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării 11 permise de conducere şi s-au constatat 18 tamponări. Şase permise au fost reţinute pentru depăşirea cu peste 50 km/h a vitezei legale de deplasare, două – pentru depăşire neregulamentară, două – pentru neacordare de prioritate şi unul – pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Pe raza localităţii Brăneşti, poliţiştii rutieri au surprins un şofer, de 32 de ani, din Stoina, care conducea maşina cu 127 km/oră. El a fost sancţionat contravenţional, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drum public.

Au mai fost aplicate 41 de sancţiuni pentru depăşirea limitelor legale de viteză, iar 15 participanţi la trafic au fost amendaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă. De asemenea, cinci pietoni au fost sancţionaţi pentru nerespectarea regulilor privind traversarea drumului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS