17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMaşinile romilor scandalagii, ridicate de poliţişti

Maşinile romilor scandalagii, ridicate de poliţişti

Poliţiştii doljeni au găsit cele două autoturisme ai căror pasageri au fost implicaţi în conflictul de marţi seară, soldat cu un poliţist lovit şi un bărbat rom împuşcat.

A treia maşină cu care se deplasau romii implicaţi în scandal a fost ridicată pentru cercetări încă de marţi seară, aceasta fiind oprită la un filtru la intrare în Craiova. Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, miercuri s-a stabilit că al doilea autoturism folosit de agresori este un BMW cu numărul DJ-03-ALP, proprietatea lui Alin Gabi Poenaru, zis „Patrian“, de 29 de ani, din Craiova. Maşina a fost găsită de poliţişti parcată pe o stradă din cartierul Faţa Luncii.

Ieri a fost identificat şi al treilea autoturism, un Volkswagen cu numărul DJ-76-ERO, în curtea locuinţei lui Tudor Chiciu, zis „Covaci“, de 62 de ani, din Craiova, proprietarul acestuia. Cele două maşini au fost ridicate şi examinate criminalistic, constatându-se că Volkswagenul prezintă orificii create prin împuşcare. Poliţiştii doljeni au precizat că se fac cercetări pentru prinderea şi audierea persoanelor implicate, dar şi pentru stabilirea faptelor fiecărui participant la altercaţie.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII