22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjManagementul calităţii, la Prefectura Gorj

Managementul calităţii, la Prefectura Gorj

Noul prefect de Gorj, Victor Banţa (foto), vrea să implementeze în instituţia pe care o conduce sistemul de management al calităţii ISO 9001. Acesta a numit doi funcţionari tineri pentru a se ocupa de îndeplinirea acestui proiect. „Am selectat două persoane tinere pentru a se ocupa de implementarea sistemului de management al calităţii. Am încredere în persoanele tinere“, a precizat Victor Banţa. Acesta a spus că va pune un accent deosebit pe modul de lucru cu publicul şi că va introduce câteva criterii de performanţă a activităţii: „Activitatea cu publicul reprezintă o componentă importantă şi, de aceea, vom pune un accent deosebit pe «public relations». Vom introduce câţiva indicatori pentru a stabili gradul de performanţă în activitatea prefecturii. Unele din cele mai importante instrumente este reducerea numărului de procese pe legile fondului funciar şi eliberarea numărului de titluri de proprietate raportat la suprafaţă“.

Noul prefect a afirmat că a avut interviuri cu toţi angajaţii prefecturii, pentru a încerca să-i cunoască mai bine pe aceştia: „Am vrut să aflu traiectoria fiecăruia în domeniul de activitate, dorinţele pe care le au în privinţa modului de lucru şi a domeniului în care vor să lucreze“.

Victor Banţa spus că, la ultima şedinţă a Comisiei judeţene de aplicare a legilor fondului funciar, nu a aprobat nici o cerere de invalidare a terenurilor din partea primăriilor. Prefectul a precizat că a constatat că titlurile de proprietate sunt întocmite în mod superficial. Sorin Arjoca, subprefectul judeţului Gorj, a spus că la primăriile mai multor localităţi, printre care se numără Albeni, Aninoasa, Bolboşi, Văgiuleşti şi altele, s-au constatat multe titluri invalidate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS