15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Scurte ştiri

Căsătorie de o jumătate de oră

Una dintre cele mai scurte căsătorii din istorie a durat doar o jumătate de oră. După cum informează Corriere.it, recordul a fost stabilit în Ayvalik, o localitate turcă, situată la Marea Egee, renumită pentru peisajele sale superbe. Protagoniştii sunt turcoaica Seval Kelebik şi grecul Mihailis Kutsakiozis, care s-au cunoscut în urmă cu cinci luni şi au decis să îşi unească destinele la sfârşitul săptămânii trecute. În timp ce invitaţii o felicitau pe mireasă după oficierea cununiei civile, Mihailis a părăsit pentru cinci minute încăperea, revenind cu o lumânare aprinsă în mână. „Tatăl meu a fost ucis de turci înainte de război, aş vrea să ţinem un minut de reculegere în amintirea sa“, le-a cerut mirele celor prezenţi. Dorinţa sa a stârnit haos, mireasa a părăsit sala în lacrimi, iar rudele mirelui, extrem de jenate, au încercat să salveze situaţia. Totul a fost în zadar. Cei doi proaspeţi însurăţei au decis să divorţeze, iniţiativa aparţinându-i mirelui. Acesta şi-a luat cadourile cele mai scumpe primite cu ocazia căsătoriei şi a cerut să îi fie returnaţi banii cheltuiţi pentru organizarea ceremoniei.

Pizza de 2,6 milioane de dolari

Un american cu un dezvoltat fler pentru afaceri a avut nevoie doar de o săptămână pentru a deveni milionar. După cum informează Tgcom.it, tot ce a avut Christ Clark de făcut a fost să vândă domeniul pizza.com, pe care îl achiziţionase în 1994 şi pentru care plătea anual 20 de dolari. Americanul s-a decis să scoată domeniul la licitaţie, obţinând nu mai puţin de 2,6 milioane de dolari. „Această afacere îmi va schimba cu siguranţă viaţa“, a comentat Clark. Proaspătul milionar locuieşte în North Potomac, Maryland, şi a înregistrat domeniul în urmă cu 14 ani, sperând că va face rost de un contract cu o firmă care produce pizza. În 2000 a vândut afacerea, însă a continuat să plătească 20 de dolari anual pentru domeniu. În ianuarie s-a decis să îl scoată la licitaţie, după ce a aflat că vodka.com fusese vândut cu nu mai puţin de trei milioane de dolari în 2006.

Prinţesa Rapunzel, în variantă modernă

Chinezoaica Cheng Shiqiong se consideră o prinţesă Rapunzel modernă. La cei 52 de ani ai săi, chinezoaica se mândreşte cu o podoabă capilară care măsoară nu mai puţin de 2,4 metri. Cheng, din localitatea Yunyang, situată în sud-vestul Chinei, nu s-a mai tuns din 1996. Părul o depăşeşte cu mult pe chinezoaică în înălţime. Cu toate astea, Cheng este departe de recordul mondial. Potrivit Guiness World Records, posesoarea celei mai lungi podoabe capilare din lume este tot o chinezoaică, Xie Qiuping, al cărei păr măsura 5,627m pe 8 mai 2004, când a fost confirmat recordul. Aceasta nu s-a mai tuns din 1973.

Cameron Diaz, nepregătită pentru o relaţie

În ciuda faptului că de un an nu a mai avut o relaţie stabilă, frumoasa actriţă americană Cameron Diaz pare să profite la maximum de această perioadă. „Îmi iubesc viaţa şi nu îmi este ruşine că sunt fericită. Petreci atâţia ani în întuneric, cu probleme care te macină, aşa că este bine să fii fericit! Oricine am fi, acelaşi lucru ni se întâmplă tuturor“, a mărturisit vedeta. Din ianuarie 2007, de când s-a despărţit de cântăreţul Justin Timberlake, Cameron a preferat să acorde mai multă atenţie carierei sale, nefiind deloc deranjată că nu are un bărbat alături. „Aş putea avea o relaţie dacă aş vrea, dar nu mă simt pregătită. Încă nu am terminat ceea ce am început“, a afirmat actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS