16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRăzboi între romi şi poliţişti

Război între romi şi poliţişti

Un poliţist şi un rom au ajuns aseară la Spitalul de Urgenţă Craiova, primul – lovit, iar al doilea – împuşcat, după un scandal petrecut în comuna Vârvoru.
Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, ieri, în jurul orei 18.00, mai mulţi romi s-au dus cu un Mercedes ML la Fântânele, pentru a pescui, dar au intrat în conflict cu administratorul lacului. Acesta a chemat poliţia, însă romii s-au urcat în maşină şi au fugit.
Oamenii legii au amplasat un filtru pe raza satului Ciutura, ce aparţine de comuna Vârvoru. Acolo au reuşit să oprească maşina cu care se deplasau romii, însă a izbucnit un nou cu scandal. Conducerea IPJ a precizat că şeful de post din Vârvoru a fost lovit, iar acesta a ripostat, folosind arma din dotare, şi l-a împuşcat în picior pe Pătru Nistor, unul dintre romi. Acesta împreună cu poliţistul au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Pentru a preveni izbucnirea altor conflicte, mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi reprezentanţi ai DPIR s-au deplasat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Conducerea IPJ Dolj a susţinut aseară, la ora 21.30, după închiderea ediţiei, o conferinţă de presă în care urma să precizeze ce s-a stabilit din primele cercetări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

71 COMENTARII