15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGigel Ştirbu, implicat într-un accident de circulaţie

Gigel Ştirbu, implicat într-un accident de circulaţie

Secretarul de stat din Ministerul Culturii şi Cultelor, Gigel Ştirbu, a fost implicat vineri într-un accident de circulaţie petrecut pe strada Vintilă Vodă, din Slatina. Fostul subprefect de Olt se afla la volanul unui Jeep cu numărul de înmatriculare OT-10-STB. La intersecţia din apropierea Clinicii Promed, secretarul de stat a efectuat virajul la stânga, pentru a intra pe strada Vederii. În acel moment, autoturismul său a fost lovit de un autovehicul Opel Astra, cu numărul B-147105, al cărui şofer, Daniel Ionel Ştefănică, din Slatina, tocmai se angajase în depăşire. În urma impactului, Opelul s-a oprit într-un pom, pe care l-a rupt de la rădăcină. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

„Urcam pe strada Vintilă Vodă, am semnalizat stânga, pentru a mă încadra pe strada Vederii. O maşină ce venea de jos se angajase în depăşirea unei coloane, m-a acroşat şi iată unde s-a ajuns. Nu eu hotărăsc cine e vinovat, vă daţi seama“, a spus Gigel Ştirbu.

Celălalt şofer implicat în accident nu a vrut să comenteze incidentul.

Potrivit poliţistului care a făcut cercetări, Dorel Matei, vinovat de producerea accidentului este Daniel Ionel Ştefănică, pentru că s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

Aparatul etilotest a arătat că nici unul dintre şoferi nu se afla sub influenţa alcoolului. Ştefănică a fost amendat cu 150 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII