20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocal412 secţii de votare, la alegerile locale

412 secţii de votare, la alegerile locale

VÂLCEA. Preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Vâlcea pentru alegerile locale din iunie 2008 este procurorul Simona Dicu, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Tribunalul Vâlcea, în prezenţa lui Petre Dinescu, preşedintele Tribunalului, a lui Radu Renga, prefectul judeţului, a celor doi subprefecţi, Anuţa Handolescu şi Mircia Nadolu, a procurorilor, judecătorilor şi reprezentanţilor partidelor politice. Membrii Comisiei Tehnice Judeţene (CTJ) Vâlcea s-au întrunit ieri, la sediul prefecturii în şedinţă, pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale de pe 1 iunie 2008. Vor fi amenajate 412 secţii de votare, majoritatea în unităţile de învăţământ. Sediul BEJ va fi în cadrul prefecturii, la parter.

„Suntem în calendar în ceea ce priveşte tipărirea buletinelor de vot. Pentru aceasta cred că sunt necesare cam 25 de tone de hârtie. Suntem acoperiţi cu hârtia şi urmează să vedem cine câştigă licitaţia pentru a tipări buletinele de vot“, le-a spus Anuţa Handolescu membrilor CTJ.

Tot aceasta a precizat că există şi fondurile necesare pentru organizarea alegerilor, prefectura primind deja prima tranşă de bani, 550.000 de lei.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII