17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Scurte stiri


Hummer cu telecomandă pentru copii

Cercetătorii britanici au pus la punct o jucărie cu totul specială pentru băieţi: un Hummer H3 de mărime naturală cu telecomandă. După cum informează Krone.at, invenţia le aparţine specialiştilor de la Cranfield University din Bedfordshire, care au avut nevoie de doar o lună pentru a transforma bolidul de 34.000 de lire sterline într-o jucărie originală. „Toată lumea va fi uimită de manevrabilitatea acestei maşini. Este cel mai bun vehicul cu telecomandă realizat vreodată“, crede James Brighton, autorul proiectului. „Maşina poate urca un perete vertical de 407 mm, poate traversa o pantă cu înclinare de 40 de grade şi poate înainta într-o apă cu o adâncime de 610 mm“, a adăugat acesta. Din păcate, copiii nu vor avea ocazia să manevreze prea curând noul Hummer pentru că acesta a fost realizat doar ca prototip şi nu va fi pus în vânzare.

Un sân nou pentru un rid vechi

O nemţoaică s-a pomenit cu un decolteu nou, după ce a apelat la ajutorul chirurgului estetician din cu totul alte motive. După cum informează Tgcom.it, Ingrid Bruelling decisese să îşi îndepărteze ridurile din zona decolteului, apărute în urma unei diete drastice, astfel că s-a adresat unui chirurg plastic de la un spital din Kassel. Când s-a trezit din anestezie, mare i-a fost însă surpriza să constate că sânii săi mai crescuseră cu un număr, graţie implanturilor de silicon. Nemţoaica a decis să îl acţioneze în judecată pe medicul care a operat-o. La rândul său, acesta s-a apărat, motivând că singura modalitate de a „netezi“ pielea de pe piept şi de a îndepărta ridurile era să îi mărească sânii.

Heath Ledger ar fi avut un copil nelegitim

Moartea actorului Heath Ledger a lăsat în urmă, pe lângă multă durere, şi o dispută aprigă pentru moştenirea acestuia. În testamentul său, Heath şi-a lăsat toată averea părinţilor şi celor trei surori ale sale, actul fiind redactat înainte de naşterea fiicei sale, Matilda. Deşi tatăl starului, Kim, a declarat că va avea grijă de Matilda şi de mama ei, fraţii lui sunt de părere că acesta nu este capabil să administreze averea fiului său. Tensiunile dintre Kim Ledger şi cei trei fraţi ai săi datează de 15 ani, de când Kim a fost împuternicit să administreze moşia de două milioane de dolari a familiei, după moartea tatălui său. După spusele lui Mike Ledger, „Kim a băgat familia în datorii imense“ şi a fost apoi înlocuit din funcţia de administrator de un tribunal australian. Şi, ca şi cum lucrurile nu ar fi fost suficient de complicate, se pare că regretatul actor a mai lăsat în urmă şi un fiu nelegitim. Unchiul lui Heath, Hadyn Ledger, a mărturisit că actorul a avut o relaţie cu o femeie căsătorită, pe vremea când avea doar 17 ani. Femeia, care avea 25 de ani atunci, a născut apoi un copil despre care Hadyn spune: „Sunt şanse foarte mari ca Heath să fie tatăl lui“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS