13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrefectul şi subprefectul de Gorj, învestiţi în funcţie

Prefectul şi subprefectul de Gorj, învestiţi în funcţie

GORJ. Noul prefect de Gorj, Victor Banţa, şi subprefectul Sorin Arjoca au fost instalaţi ieri în funcţie, în cadrul unei festivităţi la care au participat secretarul de stat Victor Paul Dobre, din cadrul Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, precum şi şefii de instituţii publice deconcentrate. Cei doi înalţi funcţionari publici au depus jurământul de învestire în funcţie, după care, vizibil emoţionaţi, au făcut declaraţii în legătură cu acest moment şi cu activitatea pe care urmează să o desfăşoare.

Victor Banţa a spus că, în urmă cu 38 de ani, tatăl său lucra chiar în biroul în care îşi va desfăşura activitatea ca prefect de Gorj: „Această sincronicitate îmi dă fiori. Acum am văzut pentru prima dată biroul prefectului. Nu pot să trec cu vederea că se împlinesc exact 38 de ani de când tatăl meu lucra în acest birou, ceea ce înseamnă că nimic nu este întâmplător în viaţă. Vreau să-i mulţumesc domnului Bejat (fostul prefect de Gorj – n.r.) pentru modalitatea demnă în care a predat ştafeta“.

Subprefectul Sorin Arjoca a declarat că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi face datoria în noua funcţie: „Sunt foarte emoţionat. Îmi voi lua în serios atribuţiunile şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a-mi face datoria“.

Au urmat destuparea sticlelor de şampanie şi felicitările. Printre cei prezenţi la festivitate s-a numărat şi familia noului prefect de Gorj, soţia şi fiica acestuia, de zece ani. Fata prefectului proaspăt învestit în funcţie a sărit de gâtul acestuia şi l-a pupat, la fel ca şi soţia lui. „Sper să dureze mai puţin de 38 de ani până când va ajunge şi ea prefect“, a glumit Banţa.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS