18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAnimale făcute scrum

Animale făcute scrum

VÂLCEA. Păsările, o bovină şi mai multe bunuri din gospodăria lui Emil T., din comuna Mădulari, judeţul Vâlcea, s-au făcut scrum într-un incendiu care a avut loc luni noapte. Focul a izbucnit în jurul orei 00.30. Au ars adăpostul de animale, construit din lemn, cu învelitoare din plăci de azbociment, o bovină, patru păsări mari, zece mici şi patru metri cubi de lemn de fag.

„Din cauza distanţei foarte mici între incendiu şi alte imobile din jur, focul s-a extins şi la fânarul învecinat, aparţinând lui Virgil S. Aici flăcările au distrus adăpostul de furaje construit din lemn cu învelitoare din carton, un coteţ de păsări, unul de porci, precum şi 15 metri liniari de gard din lemn. Focul a fost stins de pompierii militari după o oră de intervenţie“, a declarat căpitanul Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru“ (ISU) Vâlcea.

Primele estimări efectuate de pompieri la faţa locului arată că valoarea pagubelor produse de incendiu se ridică la 10.000 de lei. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că incendiul s-a produs din cauza coşului de evacuare a fumului, care era izolat necorespunzător, soba fiind amenajată într-o încăpere alăturată adăpostului de animale.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS