12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Bucătării arse

VÂLCEA. Doi vâlceni din localităţile Stoileşti şi Galicea au rămas fără bucătăriile din gospodărie care au ars miercuri, în urma unor incendii. Din bucătăria lui Gheorghe F. din Stoileşti au ars acoperişul şi ferestrele. Focul a fost stins de pompieri după o jumătate de oră de intervenţie, iar pagubele au fost evaluate la 15.000 de lei.

„Cercetările efectuate arată că incendiul a izbucnit din cauza neizolării corespunzătoare a materialelor combustibile din preajma coşului pentru evacuarea fumului, acestea supraîncălzindu-se în urma folosirii sobei“, a declarat căpitanul Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

În aceeaşi zi, în localitatea Galicea, focul a mistuit acoperişul bucătăriei lui Ion I. Cercetările efectuate de pompieri după stingerea incendiului arată că flăcările au izbucnit din cauza proprietarului care, după ce a schimbat o butelie de aragaz, a încercat să verifice dacă există scăpări de gaze cu ajutorul unui chibrit, generând astfel incendiul. Valoarea pagubelor produse este nesemnificativă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS