30.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjViolator, arestat preventiv

Violator, arestat preventiv

GORJ. Un bărbat din comuna gorjeană Cătunele a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru infracţiunea de viol. Marius Trăilescu, de 30 de ani, este la cea de-a treia faptă de acest gen. El fusese eliberat din penitenciar pentru o perioadă de trei luni, deoarece este bolnav de cancer. Duminică seară, violatorul a intrat în casa unei bătrâne de 72 de ani, din comuna Cătunele, şi a ameninţat-o că o bate dacă nu întreţine raporturi sexuale cu el.

Sătenii îşi amintesc că, în urmă cu aproape cinci ani, Marius Trăilescu a mai comis un viol. Atunci a bătut o femeie de 80 de ani şia violat-o, aceasta decedând la scurttimp.

Primarul comunei Cătunele, Florinel Ţuilă, a spus că în comună sunt peste 50 de femei care locuiesc singure şi care oricând ar putea fi violate sau bătute. „Am aflat despre coşmarul prin care a trecut bătrâna. Este regretabil ce se întâmplă şi cred că omul acesta ar trebui să fie închis definitiv. A mai săvârşit două violuri, victimele fiind femei bătrâne“, a declarat Florinel Ţuilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS